El grup menorquí va actuar divendres, convidat per l’organització | E.B.I.

TW
0

Es Bastió de s'Illa ha participat en la trentena edició del Festival Folk Internacional Tradicionarius, de Barcelona, on ha pogut presentar el seu darrer disc, «Serenades».

El grup menorquí ha viatjat a la capital catalana en un any en què celebra els seus nou anys de vida, gràcies a la convidada per part dels organitzadors dels Foguerons de sa Pobla a Gràcia, un esdeveniment que ha celebrat les seves primeres vint-i-cinc edicions.

L'actuació de la formació va ser divendres, i entre el públic hi va haver la presència de molts menorquins, estudiants o residents a la ciutat, els quals, juntament amb la resta dels assistents, van conèixer i ballar amb les noves composicions del grup. També hi van ser la consellera balear i el director general de Cultura, Ruth Mateu i Jaume Gomila.


Mercats

L'estada des Bastió de s'Illa a Barcelona es va completar amb un recorregut per diferents mercats del barri, com el de l'Albaceria o el de la Llibertat, on van interpretar part del seu repertori acompanyats de balladors, molts d'ells menorquins, que els van acompanyar.

Com expressen des del grup, tant Toni Torrens, organitzador dels foguerons, com Jordi Fàbregas, president del Festival Tradicionarius, van quedar satisfets amb la seva presència.