20 anys de música amb «Es Diari sona»

Editorial Menorca manté la seva aposta per la cançó menorquina amb l’edició del nou treball discogràfic, presentat ahir a Ciutadella, i que inclou divuit temes d’autors i grups de l’Illa

|

Valorar:
preload
Menorca Ciutadella Club Nautic presentacio disco cd Es Diari Sona ide

La presentació es va fer a les instal·lacions del ‘Nàutic’ de Ciutadella, en un acte en el qual es va comptar amb la presència de bona part dels artistes i dels patrocinadors que han fet possible aquest nou disc que edita Editorial Menorca, en la seva aposta per estalonar el sector musical de Menorca.

Gemma Andreu

Ja és al carrer el nou disc «Es Diari sona», que ha editat el MENORCA i que es va presentar ahir capvespre, al Club Nàutic de Ciutadella, en un acte en què no van faltar bona part dels artistes que han participat en aquest nou projecte musical.

Editorial Menorca continua així amb la seva aposta decidida per estalonar la música menorquina, després de l'edició, anteriorment, del disc de melodies santjoaneres i del recopilatori per celebrar els vint anys del grup Inventari.

A l'acte al Club Nàutic no hi van faltar l'editor d'«Es Diari», Josep Pons Fraga, ni el director general de l'empresa, Mariano Yepes, ni el responsable de la direcció artística del projecte, el cantant Bep Marquès. I amb ells, els autèntics protagonistes, els artistes que han donat forma, amb les seves interpretacions, en aquest treball. Així, hi van ser Joana Pons, components dels Sis de Ponent, Ramón Saura, Leonmanso, el duet Cala Joia, Toni Tomás o Rockcaul's, així com també representants de les empreses patrocinadores de la iniciativa i del president l'entitat que acollia l'acte a les seves instal·lacions, Bartolomé Carrasco.

Marquès va explicar les dificultats que hi ha hagut a l'hora de seleccionar els temes i els artistes que s'havien d'incloure al disc, per la magnífica pedrera musical que és Menorca. Així, s'exposaren els criteris musicals, per tenir una mostra representativa dels estils tan variats dels artistes, des de la cançó popular al rock, passant pel folk o el pop.

Temes
Aquesta selecció de temes «per escoltar i cantar» inclou, per exemple, temes clàssics com «Vell mariner», interpretat per Joana Pons; «Menorca» amb el Trio Arrels i Lluís Sintes; o «Ciutat de Parella», dels Sis de Ponent; o d'altres com «Gira», d'Eva Pons; «La brisa infidel» amb Maria Àngels Gornès; «Jota des Nai-nai» de s'Albaida; o «Cada matí», el tema inèdit que es presenta al disc i en què participen Anna López, Pili Carreras, Ricardo Bosch, Victor Taltavull i Bep Marquès.

«Es Diari sona» es pot adquirir ja a les delegacions d'«Es Diari de Ciutadella i Maó. El seu preu és de 5 euros per als subscriptors, i de 6 per al públic en general.

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

David M
Hace más de 3 año

M’agrada veurà que cada vegada hi ha mes gent que sap donar sa nota i quedar com senyors... i senyores. M’agrada veurà gent amb dedicació, i m’agrada perquè cada vegada puc reconèixer mes gent de sa foto.

Valoración:0menosmas

Joan Bosch
Hace más de 3 año

El tenc, molt bo. Més iniciatives com aquesta.

Valoración:-1menosmas

Elena
Hace más de 3 año

Felicitats Bep i companyia!

Valoración:-5menosmas

Biel
Hace más de 3 año

TOTALMENT D'ACORD AMB EN MANU! Ja el tenc i m'ha agradat molt, felicitats!

Valoración:-5menosmas

manumenorca
Hace más de 3 año

... bona iniciativa... fent feina per sa cultura

Valoración:1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1