La Capella Davídica reviu el Crist de les set paraules al Socors

|

Valorar:
preload
L’actuació que presenciaren a la Sagrada Família més de tres-mil persones es va fer ahir al Socors

L’actuació que presenciaren a la Sagrada Família més de tres-mil persones es va fer ahir al Socors

15-04-2017 | David Arquimbau

La Capella Davídica de la Catedral de Menorca va exhibir aquet dissabte tot el seu potencial en el primer dels seus tres concerts previstos per aquesta Setmana Santa. Va ser a l'església del Socors, a Ciutadella, amb les veus dels integrants de la coral, juntament amb les de Joan Pons, Maria Camps i Marc Sala i la música de l'OCIM.

Aquesta era la primera oportunitat que tenien els menorquins -més enllà dels tres-cents que l'1 d'abril foren a Barcelona- per presenciar el mateix concert que la Capella Davídica oferí a la Sagrada Família, i que resultà ser tot un èxit de crítica i de públic, amb més de tres mil espectadors.

La coral que dirigeix Isabel Juaneda va interpretar «Gallia», de Charles Gounod, i «Les set paraules de Crist a la creu», de Théodore Dubois, en companyia de tres grans veus solistes, les del baríton Joan Pons, la soprano Maria Camps, i el tenor Marc Sala. I amb ells, els músics de l'Orquestra de Cambra Illa de Menorca.

Aquesta magnífica posada en escena es repetirà aquest dumenge al capvespre, a les 20 hores, a la Catedral de Menorca, i dilluns, a les 19 hores, a la parròquia de Sant Francesc de Maó.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.