Quetglas, entre dues de les obres que es poden contemplar des d’avui a Ca n’Oliver. | Javier Coll

TW
0

Matías Quetglas inaugura avui a Ca n'Oliver, a Maó, la seva exposició «La pintura nua», una mostra que durant el seu pas per la sala del Roser, de Ciutadella, va rebre més de 7.000 visites al llarg de tres mesos.

Tot i que l'essència de l'exposició és la mateixa, les particularitats de la sala que l'acull fa que s'hagi repensat i s'hagi organitzat de forma diferent. Així, hi ha menys volum d'obres (no hi ha els cartells, les litografies i els gravats) i una sèrie d'audiovisuals on l'autor mostra el procés creatiu de diversos quadres que es poden veure en aquest muntatge que està comissariat per Carles Jiménez.

Durant la presentació d'ahir, el pintor ciutadellenc es mostrava força agraït per la bona rebuda que va tenir l'exposició a la seva població natal. «Quan fas una exposició a París o a Milà sempre vols que tengui èxit, però que el tengui a casa teva, és la major satisfacció que un pot tenir», manifestava l'artista.

A les sales de Ca n'Oliver s'hi pot veure fins el 24 de setembre, una retrospectiva del període 2006-2016, encara que incorpora un parell d'obres inèdites, de molt recent creació.