Dues setmanes per assajar aquest espectacle, que s’estrena aquest dissabte a Ferreries | Damià Coll

TW
0

Després de dues setmanes d'intensos assajos, primer a l'Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics de Sant Lluís i després a l'Auditori de Ferreries, el muntatge que engloba l'espectacle «Històries naturals» està prou coordinat per estrenar-se aquest dissabte, a partir de les 21 hores, a les instal·lacions de la sala de concerts de Ferreries, en el marc de la celebració de les festes de Sant Bartomeu.

Amb aquest esdeveniment es posa música i veu als textos que el poeta i escriptor ferrerienc Joan Pons va publicar fa 13 anys a les contraportades de «Es Diari» amb les il·lustracions de Tònia Coll, professora de la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Ara i gràcies a la col·laboració ciutadana a través de Verkami s'han pogut recaptar els 3.000 euros necessaris per fer realitat aquest muntatge coordinat pel fotògraf i xef Damià Coll, qui s'ha mostrat «impressionat» pel resultat final.

Pe la seva part, Jaume Coll ha posat música a 13 peces dedicades a diferents animals segons el treball de Joan Pons i Tònia Coll, mentre que l'actor mallorquí Toni Gomila col·labora amb aquest projecte posant la seva veu.