Taula d’Or a 50 anys d’una vida de teatre

El Consell de Menorca dóna aquest guardó a la parella d’actors Pitus Fernández i Carme Periano com a reconeixement a la seva contribució al desenvolupament d’aquesta disciplina

|

Valorar:
preload
Periano i Fernández, que es van conèixer durant la seva etapa en Els Joglars, ahir a Sant Lluís.

Periano i Fernández, que es van conèixer durant la seva etapa en Els Joglars, ahir a Sant Lluís.

08-10-2017 | Javier Coll

Gairebé cinc dècades dalt d'un escenari i donant a conèixer la seva professió, la parella d'actors Pitus Fernández i Carme Periano van rebre ahir el premi Maria Lluïsa Serra - Taula d'Or que atorga el Consell de Menorca en reconeixement a la seva aportació al desenvolupament de la creació, la formació i la producció teatral a l'Illa al llarg del temps.

Aquest acte d'homenatge va tenir lloc ahir capvespre a la Sala Albert Camus de Sant Lluís en el marc de la inauguració del nou curs acadèmic de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca.

De fet, ahir també es donava la circumstància de què es complia el desè aniversari de la creació d'aquesta escola de teatre, de la qual n'és el director Pitus Fernández.

«El teatre és passió i energia, però també formació i dedicació», explica Fernández. «Per fer bon teatre cal tenir abans una bona formació acadèmica», afegeix.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 09 de octubre en Kiosko y Más o My News]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.