El PP de Ciutadella propone dedicar a Pepe Torrent Vivó una sala de Can Saura

|

Valorar:
Pepe Torrent

Pepe Torrent

Archivo

El Partido Popular de Ciutadella defenderá en el próximo pleno municipal una propuesta, cuya autora es la concejal Asunción Pons, para dedicar a Pepe Torrent Vivó, fallecido el pasado 26 de octubre en Lima, una de las salas de Can Saura, con una placa que recuerde su nombre, trayectoria artística y el compromiso con la ciudad.

Pons recuerda la «consternación e impacto» que provocó en Ciutadella la muerte, a la edad temprana de 42 años. de un artista que se implicó en numerosas iniciativas culturales.

Desde el PP-Ciutadella también proponen en esta moción al pleno del consistorio de Ponent la organización de un sencillo acto, con la asistencia de la familia Torrent Vivó, el día de la colocación de la placa en recuerdo y homenaje al artista plástico.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 4

modest pons
Hace más de 3 año

Davant el vici de demanar hi ha la virtut de no d....

Valoración:1menosmas


Hace más de 3 año

Crec que va ser un gran tipo que queia bé a molta gent, i tots els qui l’hem conegut el recordarem per alguna situació o frase enginyosa, però tota aquesta moguda beatificadora em sona a «efecte James Dean». Deixem que el temps ens permeti tenir una perspectiva més ampla. Trob que l’acte festiu de dia 7 és el que ell hauria valorat més.

Valoración:25menosmas

Xec Ponsetí
Hace más de 3 año

A "pagesa de Son Tica", què trist. Es nota es teu partidisme i revanxisme. Sa propostra és bona i correcte, vengui del PP o d'un altre partit. A tu lo que te sap greu és que hagi sortit des Partit Popular entost del PSM, que és "es gran partit de sa cultura".

Valoración:-19menosmas

Xec
Hace más de 3 año

Me sap molt de greu però no estic d'acord amb aquesta iniciativa. Des de el meu punt de vista d'artista no en tenia res, només arrossegava un llinatge. M agradaria saber qui amb un poc de gust i cultura per l'art té un quadre seu. Diria que n'hi ha pocs. I sincerament no vull ofendre a la familia només estic donant la meva opinió.

Valoración:21menosmas

Niní
Hace más de 3 año

Deixau que ets solatges vaguin reposant com toca. Ses decicions preses en calent moltes vegades no són ses més endevinades.

Valoración:27menosmas

Toni Saurina
Hace más de 3 año

Molt bé, Sion, per aquesta proposta, i enhorabona al PPCiutadella. En Pepe Torrent Vivó es mereix un reconeixement municipal. A Can Saura hi haurá més de deu sales, i una li poden dedicar e ell. Sa trajectòria artístic, joventut i compromís amb Ciutadella, i exemple per es joves mereixen aquest detall. Ja dedicaran ses altres nou sales a altres persones, però per favor no tireu baix aquesta bona idea només perquè l'hagi proposada -molt encertadament- es Partit Popular. Si hagués sortit de na Joana Gomila, na Fina Salord o en Florit Nin, tota s'esquerra ho aplaudiria. Quina llàstima aquest sectarisme-partidista que demostren alguns. Si sa proposta és encertada, vengui de qui vengui, endavant.

Valoración:-23menosmas

pagesa de son tica
Hace más de 3 año

Interessos, quedar bé i despues te la claven. Tots sabem de quin peu calça el PP, ala venga a cuir faves!

Valoración:13menosmas

galindo
Hace más de 3 año

Mateu Ametller Comellas

Valoración:3menosmas

galindo
Hace más de 3 año

Que ocurrencias del PP, se nota que no trabajan y pierden el tiempo en tonterías, les dan medallas a los Santos y vírgenes de salón.

Valoración:18menosmas

josé maría
Hace más de 3 año

Bep Campins estás haciendo unos paralelismos que no se aguantan. No creo que sea ni de lejos comparable la trayectora cultural de Jeròni Marqués con la de Pepe Torrent, cuya muerte es de lamentar. Tanto ésta como la de Pau Seguí, además, tienen dedicatorias en edificios privados.

Valoración:13menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4