L’essència de la fotografia de Toni Vidal

Dissabte s’inaugurarà a la sala d’exposicions del Roser de Ciutadella una mostra antològica del millor de l’obra del gran poeta de la mirada

|

Valorar:
preload

08-01-2018

Les exposicions de Toni Vidal (es Castell, 1934) són una exquisida raresa perquè el fotògraf des Castell no es prodiga per mostrar la seva obra i més des que va penjar la càmera al 2012. Per això serà tot un esdeveniment la mostra fotogràfica «Des de dins» que s'inaugurarà el pròxim dissabte a la sala municipal d'exposicions El Roser de Ciutadella.

Feia molts d'anys que no es podia veure a l'Illa una exposició de Vidal que si va exposar l'any passat a la sala Bruno Argemí de Barcelona. El 2015 es va poder veure a l'Espai Betúlia de Badalona la mostra «Menorca, tot just ahir». Si l'hemeroteca no ens falla la darrera vegada que el fotògraf menorquí va exposar a casa va ser el juliol i agost de 2008 quan presentà «Vestits de ceba» al Claustre del Carme de Maó.

Diversitat

Els preparatius per muntar «Des de dins» van començar fa dos anys, segons afirma el conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria. que coneix bé la qüestió perquè el Consell és un dels organitzadors d'aquesta mostra. Tanmateix, el 2017 va quedar interrompuda la tasca donat que era un any reservat per exposar el pintor Matias Quetglas.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 08 de enero en Kiosko y Más o My News]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Teresa Santacana
Hace más de 2 año

Toni, mai tant ben encertat el títol de l'exposició: "Des de dins". Un dia te comentava que quan faig fotografies considero que són "mirades fotogràfiques". Gràcies per tornar a exposar a Menorca i xalar de les teves mirades!

Valoración:1menosmas

Molo
Hace más de 2 año

Merci Toni de fa anys record quant em vas dir de jove..."La millora camera per pendre fotografies són els ulls"i afegir amb una visió personal i interior. Per molts més.

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1