La pedagoga Pilar Benejam serà filla il·lustre de Ciutadella

Va exercir durant 34 anys com a catedràtica de Didàctica de les Ciències Socials i va impulsar el Moviment de Renovació Pedagògica

|

Valorar:
Pilar Benejam va intervenir, el 2010, a l’acte institucional de Sant Antoni a Ciutadella.

Pilar Benejam va intervenir, el 2010, a l’acte institucional de Sant Antoni a Ciutadella.

SYLVANA RASCHKE

La galeria de fills il·lustres de l'Ajuntament de Ciutadella incorporarà a la pedagoga Pilar Benejam Arguimbau (Ciutadella, 1937). Serà la segona dona que rebrà aquest reconeixement municipal, d'ençà que en gener del 2001 va ser proclamada filla il·lustre de Ciutadella la botànica Maria Angels Cardona Florit (Ferreries, 1940-Barcelona, 1991).

El nomenament de Pilar Arguimbau serà efectiu després de la incoació i tramitació de l'expedient -a càrrec d'un jutge instructor- que inclourà els mèrits, la trajectòria acadèmica, les publicacions i les aportacions a la docència de qui ha estat nomenada «mestra de mestres». Tots els grups polítics que integren la corporació donen suport a aquesta iniciativa institucional.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 08 de febrero en Kiosko y Más]

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

TURandot
Hace más de 3 año

A estudiant: no lo podría haber descrito mejor. Cuanta razón tiene. Es un galardón ideológico, no me parece una persona célebre que haya hecho nada importante, al revés.

Valoración:-3menosmas

Bep
Hace más de 3 año

Enhorabona Pilar per la teva trajectòria professional, sempre coherent, i pel teu suport incondicional a l'escola menorquina. Sr. Estudiant, després de llegir el seu escrit demagògic i fals, veig un odi malaltís cap els mestres.

Valoración:4menosmas

VANITAS
Hace más de 3 año

Vanitat de vanitats! Cap fill es mereix ésser més il·lustre que un altre fill. S'haurien de derogar totes les nominacions de fills il·lustres efectuades al llarg de la Història...

Valoración:3menosmas

Stop feixisme!
Hace más de 3 año

Moltes felicitats! A Ciutadella volem moltes més filles il·lustres! Estudiante, aquí no hi ha que catalanitzar a ningú, fa molts anys que ho som catalans, més ben dit, castellans no ho hem estat mai! No deixarem de ser catalans perque a alguns no els agradi. Ja està bé d'ignorància... Denunciable es tu catalanofobia! Sabrás más tu que una ilustre pedagoga, no? Sigue estudiando...

Valoración:5menosmas

Estudiante
Hace más de 3 año

El Moviment de Renovació Pedagògica es la estafa más grande de la educación en la democracia. Este movimiento solo pretendía, y lo ha conseguido, catalanizar a la población catalanizando a los jóvenes. La manipulación de los estudiantes y de sus familias en pro de la catalanización. Hay que denunciar este Movimiento porque es el origen de todos los males, como el decretazo actual en la medicina balear.

Valoración:-7menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1