Cipriano Marín, nou supervisor de l'expedient de la Menorca Talaiòtica

|

Valorar:
preload
Menorca Mao Gemma Andreu Consell Insular presentacion nuevo equipo pr

Nou equip de la Menorca Talaiòtica

16-02-2018 | Gemma Andreu

El canari Cipriano Marín és el nou director de l'equip que haurà de reformular l'expedient de la candidatura de Menorca per ser declarada com a Patrimoni Mundial. Ho farà, en substitució de l'anterior coordinadora, Ángela Rojas, amb la qual no s'aconseguí l'any passat el reconeixement per part de la Unesco.

Ara segueix el camí de la reelaboració de l'expedient, incorporant les recomanacions que va fer Icomos de cara a aconseguir que Menorca sigui inclosa en el llistat de llocs declarats Patrimoni de la Humanitat.

La desginació de Cipriano Marín s'ha fet després d'haver valorat altres possibles candidats, però finalment, l'experiència del nou director, que ha estat secretari general del Centre Uneso a Canàries i que és un dels majors experts en turisme sostenible insular, justifiquen l'elecció.

Al mateix temps, es reorganitza la comissió assessora que treballa amb l'expedient, a la qual s'incorporaran els propietaris dels terrenys on hi ha els béns que seran inclosos en la llista de monuments de la candidatura. Aquesta relació de llocs, que encara no està fixada, és part important de la feina a realitzar, la qual determinarà decisivament l'expedient.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

bugar
Hace un año

Aquí lo importante es como vender la moto, sin que nadie se entere "de momento" que no tiene motor.

Valoración:6menosmas

ROCA
Hace un año

preguem perquè aquesta aventura acabi bé d'una vegada, cerquin lobbys amb cara i ulls, impliquin més a la societat civil, evitin l'animalada del park solar de son salamó que de forma col·lateral els implica en l'harmontizació del paisatge arqueològic amb el paisatge etnològic, etc., etc.

Valoración:-2menosmas

El Presidente Bananero
Hace un año

Lo principal e importante de esta legislatura es gastar , gastar , gastar Ya lo solucionaran los siguientes Ya queda menosssss

Valoración:2menosmas

Molt talaiòtics
Hace un año

Podrien posar les declaracions que s'han fet. Es cas de Menorca supera de molt les expectatives que es tenien. Menorca té molt de potencial. A seguir fent feina.

Valoración:8menosmas

Divina comedia
Hace un año

Por favor hay temas mucho mas importantes y necesarios que los delirios de estos "cuatro".

Valoración:-1menosmas

ROMERO
Hace un año

Nenso, vale más pagar estas pajas que no las tuyas, puestos a invertir,

Valoración:0menosmas

Nenso
Hace un año

Otra "paja" mental de los políticos que pagamos con nuestros impuestos.

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1