Isabel Juaneda i Antoni Salvador, de la Capella i Sam Sintes i Tònia Hernàndez, de Caixabank | Josep Bagur Gomila

TW
0

La «Missa de Rèquiem» en re menor, K. 626 de Wolfgang Amadeus Mozart és l'obra escollida per la Capella Davídica de la Catedral de Menorca pels seus tres concerts pasquals d'enguany. Els dos primers es faran al Socors de Ciutadella i el tercer es farà per primera vegada al Teatre Principal de Maó.

En els concerts partiparan també l'Orquestra de Cambra Illa de Menorca (OCIM), el Cor Acadèmia 1830 de Palma i els solistes Maria Camps, soprano; Iolanda Riera, mezzosoprano; Antoni Lliteres, tenor; i Josep Miquel Ribot, baix. La direcció anirà a càrrec de Fernando Marina, professor d'orquestra del Conservatori Professional de Mallorca.

El cor ciutadellenc fa més de cinquanta anys que ofereix música pel temps pasqual, i d'ençà uns quaranta compta amb el patrocini de l'Obra Social de la Caixa. Aquest suport econòmic fa possible que les tres actuacions que es faran els dies 31 d'aquest mes i el 1 i 2 d'abril siguin gratuïtes, tal com recordà aquest dimarts el president de la Capella Davídica, Antoni Salvador en la presentació del programa d'enguany en la que també hi van participar Isabel Juaneda, directora del cor, i Sam Sintes i Tònia Hernández, director i subdirectora de l'oficina de Caixa Bank al Carrer del Seminari de Ciutadella.