Anaïs Faner guanya el ‘Joan Benejam’

La jove de 21 anys ha rebut el premi amb una narració d’enyorança, amor i desamor

|

Valorar:
Anaïs Faner Anglada, guanyadora del IV Premi Joan Benejam

Anaïs Faner Anglada, guanyadora del IV Premi Joan Benejam

Anaïs Faner Anglada, guanyadora del IV Premi Joan Benejam

Anaïs Faner Anglada (Ciutadella, 1997) va rebre aquest dissabte vespre el IV Premi Joan Benejam que concedeix Sa Fundació, amb la seva obra «Som d'ont som», una narració poètica d'enyorança, amor i desamor.

El veredicte del jurat es va conèixer durant l'acte de lliurament que es va celebrar al restaurant del Club Nàutic de Ciutadella, amb més de dos-cents convidats.

El guanyador del certamen de l'any passat, Jaume Anglada, en nom del jurat, definí el text guanyador com un «brollador de sentiments com una tendra, rica, metafòrica i fins i tot poètica narració d'enyorança, d'amor i desamor menorquí». I afegí que és la història d'una al·lota que viu a Barcelona i que ha romput amb el seu al·lot que és a Menorca. Un argument que trasllada al paper d'una manera molt poètica.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 25 de marzo en Kiosko y Más]

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

jose Marqués Torrent
Hace más de 3 año

Enhorabona per Anaïs Faner, una prometedora escritora de sa llengu menorquina!!..te desitj molt d'exit , faixis lo que faixis. ????????????. També s'enhorabona a Sa Fundació!! per aquet extraordinari exit per lo nostro!. Avam quan es politics es desideixen de seguir ses pases de sa fundacio i també fer no mes per lo nostro i deixar de tirar es doblers per ets altres.

Valoración:-1menosmas

Bep Llull
Hace más de 3 año

Enhorabona a n'és voluntaris que han fet possible un any més s'entrega de premis i sopar de germanor amb sa cultura de ses Illes Bears, sa pròpia.

Valoración:1menosmas

Rafael
Hace más de 3 año

Estic encantat! Vaguent que se gent jova se preocupa de segui se nostra llengo! apren a escriura i cherra es balear! Tenim futur!

Valoración:1menosmas

Premiando las faltas de ortografía
Hace más de 3 año

Si los andaluces hicieran un premio para celebrar su orgullo "andalú" escribiendo tal como hablan (andalú, jocé y jezú) me parecería igual de extraterrestre que este premio. Es una lástima que con mis impuestos se premien las faltas de ortografía, pero, bueno, si me tengo que tragar que con mis impuestos se subvencionen los colegios que segregan según el sexo podré tragarme este derroche. Ahora a animar a los andaluces para hagan lo mismo ya que son en número muchos más que nosotros. Por cierto, para cuando un premio para dignificar el "ciutadellenc"?

Valoración:2menosmas

Enhorabona
Hace más de 3 año

Es sentiments que va desprendre es relat de aquesta jove, va dignificar sa vetlada de ahir vespre, bon ambient, millors intencions dels organitzadors, que no son mes que voler ben defensar lo nostro...!!

Valoración:13menosmas

LOL
Hace más de 3 año

Tot queda en familia,de concu a neboda...penós.

Valoración:-9menosmas

PPPffff
Hace más de 3 año

Lucas L. Que m'has de venir a contar. Segurament et deus passejar per "Mahón dignificando y normalizando el Menorquín"....venga ja!!! S'escriu normalització no normalisació. Està molt bé defensar es menorquí i s'altre és no saber ni escriure.

Valoración:0menosmas

Es lòc de dalt es penyals
Hace más de 3 año

Lo que no tenc gaire clar és amb quin menorquí s’ha d’escriure per participar en aquest premi.. amb es de ciutadella, es de Lo, es de Ferreries o es de Llucmaçanes?

Valoración:3menosmas

Lucas L. Pons
Hace más de 3 año

Moltes gràcies a tots es participants, patrocinadors, col·laboradors, companys i tots es qui han fet possible que aquest concurs i sopar hagi estat un any més un èxit. Un premi Joan Benejam de dalt de tot. Entre tots dignificam es menorquí i feim possible sa normalisació des nostro idioma illenc.

Valoración:1menosmas

Marga Rivera
Hace más de 3 año

Es premi Joan Benejam és s'únic en menorquí. El seguesc des de sa primera edició. Una festa de dalt de tot, es sopar d'ahir va ser espectacular. Estic segura que es menorquí és una llengo que pot estar present a tots ets àmbits, no hem de demanar perdó per ser menorquins i menorquines, mi tampoc per ser catalans. Cada un és d'ont néix o d'ont viu si es si respecta sa cultura.

Valoración:9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3