Toni Vidal | Josep Bagur Gomila

TW
0

«Des de dins», l'exposició antològica dedicada al fotògraf Toni Vidal Miquel, s'inaugura avui divendres, a les 20 hores, a Ca n'Oliver on es podrà visitar fins al 23 de setembre.

La mostra que es va veure a principis d'any a la Sala del Roser de Ciutadella està organitzada pel Consell i ofereix un recorregut per la trajectòria de l'artista amb una selecció de les fotografies que transmeten més bé l'esperit de cadascun dels temes que l'autor ha desenvolupat: Retrats, Consciència social, Menorca i Esperit poètic.

S'hi combina obra ja coneguda amb material inèdit provinent del seu extens arxiu, cosa que dona com a resultat una mirada particular sobre una societat i un entorn que ens són propers.

L'any 2008 el Consell Insular va distingir la trajectòria artística i professional de Toni Vidal amb la concessió del Premi Maria Lluïsa Serra – Taula d'Or, per la seva contribució al patrimoni cultural de Menorca. Aprofitant el cinquantè aniversari de la seva primera exposició a una sala d'art, el Consell ha organitzat aquesta exposició homenatge.

La selecció i muntatge de «Des de dins» ha anat a càrrec del nateix fotògraf i dels quatres comissaris Carles Jiménez, Cari Cardona, Quim Salort i Ester Cladera.