Estrelles de la dansa de pas pel ‘Principal’

Deu ballarins de companyies internacionals actuen a Maó

Valorar:
preload
Dimitri Sturdza, Héctor Pons, Frans Mercadal, Alba Sintes, Joaquín de Luz, Miquel Àngel Maria i Àngela Vallés, aquest dimarts, e

Dimitri Sturdza, Héctor Pons, Frans Mercadal, Alba Sintes, Joaquín de Luz, Miquel Àngel Maria i Àngela Vallés, aquest dimarts, en la presentació de la Danse Menorca Gala

31-07-2018 | Gemma Andreu

El Premi Nacional de Dansa 2016 i primer ballarí del New York City Ballet, Joaquín de Luz, encapçala l'elenc artístic que aquest dijous trepitjarà l'escenari del Teatre Principal, en el marc de la Danse Menorca Gala, un esdeveniment que arriba a la seva tercera edició i que permetrà gaudir de nou a l'Illa de grans ballarins d'algunes de les millors companyies d'abast internacional.

Són deu els ballarins que participen en aquest espectacle, entre ells Sergio Bernal i Míriam Mendoza del Ballet Nacional de España, i el menorquí Héctor Ferrer, del Royal Ballet de Flandes. També hi seran Guzmán Rosado (Body Traffic de Los Angeles), Laura Rosillo i Daniel Montero (Het Nationale Ballet d'Holanda), Yae Gee Park (Compañía Nacional de Danza de España), Filipa Castro i Carlos Pinillos (Ballet Nacional de Portugal).

De Luz dirigeix aquesta gala que defineix com «un projecte molt especial per a mi com artista, per poder reunir un grup d'increïbles artistes i increïbles persones, i crear un ambient que es traslladarà al públic». I és que com apunta, és en teatres petits on el ballarí se sent més ben acollit, per la proximitat amb la gent.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 1 de agosto en Kiosko y Más o My News]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Miquel
Hace 9 meses

A estos artistas ya que no son de Menorca darles una buena ayuda económica sres de cultura del consell y del Ayuntamiento.Vaya vergüenza de políticos que tenemos en Menorca.

Valoración:-2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1