Videoclip "Set mil dos-cents" de Leonmanso. | Youtube: Velomar Records

TW
0

Leonmanso acaba de publicar el primer videoclip del seu darrer disc, «Escolta com sona es teu pols», un treball que ha vist la llum aquest mateix any. La cançó triada és «Set mil dos-cents», rodat íntegrament als carrers més cèntrics de Ciutadella.

L'audiovisual s'ha llençat aquest mateix dilluns. Està produït per la discogràfica menorquina Velomar Records, amb la participació de Josep Bagur en la direcció (coparticipada amb el mateix cantant), qui és autor també de les imatges. També hi participen Joan Mercadal i Maria Genestar, aquesta darrera, com a autora de les il·lustracions que apareixen damunt el cartell que té a les mans l'artista durant tota la cançó. Uns dibuixos carregats de significació i denúncia.

La publicació del nou videoclip arriba just quan l'artista té programades diverses actuacions. Avui mateix, serà a La Guinguet de La Blava, a Roda de Ter (Barcelona), i divendres que ve Presentarà el disc al Casino 17 de Gener, en una vetllada en què coincidirà amb Shanti Gordi presentant «Primer viatge», el seu primer disc.