L'anterior edició dels Fosquets d'Art es va celebrar el 2016

TW
0

Les cases del nucli antic de Ferreries ja es preparen per a obrir les seves portes a veïns i visitants aquest divendres i dissabte quan baixi el sol, en la que serà una nova edició de 'Fosquets d'art', una iniciativa amb molts d'anys de recorregut al municipi que permet a artistes de diferents disciplines (pintura, escultura, gravat, joieria, etc.) exposar les seves creacions en un entorn diferent i original, les cases d'un poble que tornarà a respirar l'ambient acollidor i artístic d'anteriors edicions.

Les cases del centre, que obriran les seves portes des de les 19 hores a les 23 hores, es convertiran així en improvisades galeries artístiques on els creadors podran apropar les obres del seu enginy a un públic que, potser, no està acostumat a freqüentar centres d'exposició artística. L'Associació Art's de Ferreries, impulsora d'aquesta proposta cultural d'estiu, establirà un recorregut pels carrers del nucli antic i a les entrades d'algunes cases singulars així com en indrets públics s'instal·laran obres d'art, de manera que cases, racons, placetes, el mateix carrer i altres llocs d'interès formaran part, també, de l'exposició.

Gent i màgia

Art's convida a veïns i visitants a participar d'aquesta «festa pels sentits» i a gaudir d'una vetllada artística tot passejant «envoltats d'art, gent i màgia». En total s'han establert 31 punts d'interès plens de propostes interessants i inspiradores. Des d'aquesta associació artística han volgut agrair als propietaris de les vivendes que s'han volgut sumar a aquesta iniciativa per obrir les portes als artistes i als visitants.