Laia Costa, Héctor Pons i Doryan Suárez

TW
2

Aquest dissabte arriba a Maó la segona edició del Plaffestival-Mô, un esdeveniment organitzat per la Companyia Vuelta y Vuelta Danza-Teatro, amb la col·laboració de l’Ajuntament i que omplirà els carrers i places del centre de la ciutat de dansa i altres disciplines artístiques.

Doryan Suárez i Laia Costa van explicar que Plaffestival-Mô va néixer amb la voluntat de portar la dansa, la música, el teatre, les arts plàstiques i el videoart al carrer i als espais públics, per apropar les diferents disciplines artístiques a un públic ampli i heterogeni. A més, el festival vol ser una plataforma viva per a artistes i creadors, que permeti generar una dinàmica de treball col·lectiu entre companyies, artistes, comerciants, entitats i col·laboradors.

El festival tindrà lloc de 17 a 20.45 hores, i es preveu la participació de companyies i artistes locals, d’Espanya i internacionals. Així, hi haurà artistes i grups com Sandra Lucena, Carla Ramírez, Balear Guitar Foundation, Rodrigo Robles, Laia Santanach, A Plom i Vol, Marie Tholón o Carol López.

Les places i carrers del centre de Maó acolliran diferents actuacions i performances, i el programa també inclourà tallers i altres activitats.