Sant Antoni 2019

El programa de Sant Antoni es dedica enguany a les dones invisibilitzades

|

Valorar:
preload
Albert Mir

Albert Mir és l'autor del cartell de la Diada de Sant Antoni d'enguany

03-01-2019 | Javier Coll

El programa insular de les festes de Sant Antoni està dedicat enguany a les dones com a protagonistes invisibles de la història de Menorca. Això és el que tracta de reflectir el cartell de la Diada, obra d'Albert Mir i la incorporació dins dels actes de l'obra de teatre "Ifigènia a Tàurida", un mite clàssic traduït per Joana de Vigo i Esquella.

Igualment el mateix 17 de gener, l'actriu i filòloga Enka Alonso serà l'encarregada de donar la conferència sobre la recuperació de la figura de Joana de Vigo, a l'acte institucional a la seu del Consell.

Tal com ha explicat el conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, en la presentació del programa destaquen també altres actes con l'encesa de talaiots pels Drets Humans el dia 12 de gener, la inauguració de l'exposició "Arqueologia urbana" al Museu de Menorca, també el 12 de gener i el concert "Menorca canta a Traginada" el dia 17 al vespre al Teatre Principal de Maó.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Pere P.
Hace 8 meses

¡¡¡Vaya cartel más simple!!!

Valoración:0menosmas

Es serenu
Hace 8 meses

Anau a Sol indignats !

Valoración:-1menosmas

calavera
Hace 8 meses

y luego se niegan a apoyar el aumento de las condenas a los agresores

Valoración:1menosmas

Gustau
Hace 9 meses

Ilegales : dame tu dinero. Feminismo : dame tu dinero. Socialismo : dame tu dinero. Buenismo : dame tu dinero. Autonomias: dame tu dinero..... Todos los cuentos tienen el mismo objetivo: comerte el coco y quedarse con tu pasta. Eso es todo amigos.

Valoración:9menosmas

Ferri
Hace 9 meses

No veig cap dona "invisibilitzada", totes les que veig son ben visibles. Ah, que es tracta de regalar subvencions a gent "invisible" amb els nostres imposts? Ara si que ho entenc.

Valoración:9menosmas

Pere garau
Hace 9 meses

Me parece muy apropiado que si el cartel es enfocado alas mujeres lo aya creado una mujer.....muy guapa eya aunque el bigote le queda raro

Valoración:4menosmas

Tomeu
Hace 9 meses

Qué diada ni que collons ! La diada no existeix id..ta !!!

Valoración:13menosmas

Oh yes
Hace 9 meses

Així m´agrada tot consisteix en menjar es tarro. Apart d´açò, no saben fer res més. De crear llocs de feina i promoure gent emprenedora ni fer cosa productiva, no en tenen ni idea. Mai més!

Valoración:19menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1