MAHON. TEATRO. Teatro Principal Angela Valles Gomez nueva Gerente del Teatro Principal de Maó - Conxa Juanola i Héctor Pons, amb Àngela Vallés, instants després de donarse a conèixer la ressolució d’un concurs que tant la batlessa com el regidor de Cultura creuen que s’ha caracteritzat per la transparència. . | Javier Coll

TW
0

El Patronat de la Fundació del Teatre Principal de Maó, reunit aquest dimecres en convocatòria extraordinària, va acordar per unanimitat la renovació d’Àngela Vallés com a gerent, durant, almenys, any més.

Les condicions que s’establiren el 2016 quan es convocà el procés de selecció pública ja preveien que el nou gerent ocuparia el càrrec un període de tres anys, prorrogables posteriorment, de forma anual, fins a un màxim de set anys.

La renovació de Vallés ha rebut el vistiplau de tots els membres del Patronat. És a dir, dels representants de tots els partits polítics amb representació a la Corporació Municipal i també dels consellers de Cultura del Consell i del Govern, Miquel Àngel Maria i Fany Tur.

El regidor de Cultura de Maó, Héctor Pons indicà al final de la reunió que «s’ha valorat la feina feta des del punt de vista artístic, que és la que més arriba als ciutadans», i també per «la seva gestió econòmica i administrativa de la Fundació» i que «és fonamental per ser econòmicament sostenible i poder fer tota la gestió i la programació del Teatre Principal».

Així, Àngela Vallés continuarà en el càrrec almenys durant un any més, fins després de les eleccions municipals d’enguany.