Maria del Mar Bonet i Núria Espert, el març al Teatre Principal

Setze espectacles conformen la programació del segon trimestre

|

Valorar:
preload
Maria del Mar Bonet

Maria del Mar Bonet

27-04-2017 | MANUEL BRUQUE

L’actriu catalana Núria Espert i la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet són dos dels grans atractius de la programació de primavera al Teatre Principal de Maó. Un trimestre que, com és habitual, inclou una gran varietat d’espectacles, tant professionals com amateurs.

Maria del Mar Bonet, que torna al Principal després de tretze anys, serà la primera (10 de març) en passar per l’escenari menorquí, amb motiu del Dia de la Dona Treballadora. I ho farà acompanyada de José María Vitier al piano, per oferir una vetllada que agermana la música mediterrània i la cubana, entès com l’art que sorgeix, en tots dos casos, del seu origen insular.

Només dues setmanes més tard i per celebrar el Dia Mundial del Teatre, Núria Espert s’estrenarà a la sala maonesa amb el poemari «Romancero gitano», de García Lorca, sota la direcció d’un altre gran de l’escena nacional, el dramaturg Lluís Pasqual, amb qui Espert ha treballat textos del poeta andalús anteriorment («La oscura raíz», «Haciendo Lorca» o «La casa de Bernarda Alba»).

Però la programació donarà per molt més (un total de setze espectacles i el VIII Festival de Teatre Infantil) com destacaven ahir tant la batlessa com el regidor de Cultura, Conxa Juanola i Héctor Pons, d’un trimestre que hi haurà un poc de tot, «tant produccions professionals com no professionals», fruit de «la sort que tenim a Menorca, on molta gent amateur té un nivell altíssim».

La Banda d’Alaior enceta el programa amb el concert institucional de l’1 de març, i després hi haurà dues actuacions benèfiques, del Cor del Teatre Principal de Palma i l’espectacle «Sons d’Àfrica» (per a l’AECC i els missioners menorquins); un recital del Conservatori Professional de Menorca; la mostra de dansa de l’associació Asdedans.me; la vetllada gòspel de Moments a Cor amb la visita del britànic Wayne Ellington; un concert sacre de la Capella Davídica; una cita del Festival Menorca Jazz amb el pianista Gonzalo Rubalcaba; la gala Sine Dolore; o la XVIII Temporada d’Òpera de Maó, amb l’obra «Ernani», de Verdi. Igualment, hi haurà dos matinals per a escolars.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Mercè
Hace 3 meses

Segueix havent-hi gent que truca de matinada l'any 2019 ! ! ! ! ! Que poc em avançat.

Valoración:1menosmas

inde
Hace 3 meses

La cultura és un plat que sortosament el tastes si vols perquè ningú t'hi obliga. El que no es pot triar és ser curt de mires, com qualcuns que aquí fan comentaris despectius. Però tot açò per sort té sol·lució: lectura, viatjar i ser feliç.

Valoración:0menosmas

Biel
Hace 3 meses

Bones cantants, bones professionals !

Valoración:-2menosmas

Popeye
Hace 3 meses

Sra. Muñoz campos, se trata de arte no de una manifa. Hagaselo mirar, pero creo que lo suyo es "catalanitis aguda irreversible" por suerte no es contagioso pero si incomodo como las almorranas.

Valoración:7menosmas

Josw
Hace 3 meses

Todavia actuan

Valoración:13menosmas

prac
Hace 3 meses

Nuria Espert Bien !! La Bonet malo... su canciones son muy tristes.

Valoración:10menosmas

juana muñoz campos
Hace 3 meses

i tots a primera fila amb el llaçet groc solidari amb els presos politics visca catalanunya lliiure amb les cançons de el poble lliure i la terra catalana

Valoración:-12menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1