TW
1

El cantant ciutadellenc Cris Juanico presenta el pròxim 5 d’abril a la Sala Luz de Gas de Barcelona el nou treball discogràfic «Viu». Així i tot, aquest diumenge oferirà per als menorquins una preestrena a Ferreries després de dos dies de stage intensiu amb els músics a l’Auditori del municipi. Serà en concret el diumenge a les 18 hores amb un preu de les entrades de 4 euros.

«Viu» és un disc de cançons sobre «històries de superació, de persones que s’estimen, de pors, de dubtes, d’esperança i de l’alegria de viure», apunta. Es tracta d’un recull d’històries inspirades en la Menorca més salvatge. Un punyat de melodies narrades en la recerca del contrast i l’equilibri entre la música i la paraula, entre la melodia i la poètica, entre la fortalesa i la delicadesa.

Així és com Cris Juanico vesteix les seves eclèctiques cançons de rock amb aires de funk i de folk, ja que incorpora la sensibilitat i el detall del violí i del guitarró a una banda clàssica de so consistent. L’acompanyaran Blanca Coll al violí, Quim Ribó a la guitarra, Pere Moll a la bateria i Lluís Gener al baix.