Instrumentistes i cantants oferiren una gran actuació. | J. A. M.

TW
0

Èxit rotund el que han assolit la Capella Davídica de la Catedral de Menorca i l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca amb el concert que han ofert aquest dissabte a la Seu de Mallorca. Unes mil persones van ser testimonis d’una actuació molt aplaudida, en la qual van destacar també els tres cantants solistes, Joan Pons, Maria Camps i Josep Bros.

Els assistents es mostraren exultants al final d’una actuació que tenia com a gran precedent el concert que l’1 d’abril de 2017 oferiren els mateixos artistes (tret del tenor Marc Sala que ho va fer llavors) a la Sagrada Família de Barcelona davant de 3.000 persones. I no era per menys. Instrumentistes i cantants van oferir novament una magnífica actuació, en aquesta ocasió davant del públic mallorquí, amb dues de les seves obres més característiques del seu repertori, «Gallia» de Charles Gounod i «Les set paraules de Crist» de Théodore Dubois.

En l’apartat vocal, la Capella comptà amb cinquanta-cinc veus, a les quals se sumaren la soprano Maria Camps, el tenor Josep Bros i el baríton Joan Pons. Sobre aquest darrer, el president de la Capella, Antoni Salvador, es mostrà agraït per la seva predisposició a col·laborar sempre amb la coral. «Tot i que està retirat, sempre té una atenció amb noltros i per noltros és un gust que ens regali la seva veu».

Isabel Juaneda dirigí el cor i Salvador Brotons la trentena de músics de l’OCIM, els quals brindaren una gran actuació.

[Llegeixi la noticia sencera a l'edició de l'1 d'abril aKiosko y MásoMy News]