‘M’encanta’, el nou videoclip de Cris Juanico

|

Valorar:

Videoclip oficial de la cançó "M'encanta" de CRIS JUANICO, del disc "Viu".

Youtube: RGBSuports

El cantant menorquí Cris Juanico ha presentat un videoclip, amb la cançò ‘M’encanta’, que forma part del seu darrer disc ‘Viu’, que presenta aquest dissabte a la localitat mallorquina de Lloseta.

En el vídeo, que dura uns quatre minuts, es pot veure el cantant menorquí amb la seva guiterra, amb paisatges idil·lics de la seva Menorca natal.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

Bep de Ciutadella
Hace un año

Sa música feta a Menorca s,ha de defensar si és de qualitat, i sa den Cris ho és. Està bé que hi hagi gent que no li agradi, però heu de reconèixer que viure de sa música a Menorca és difícil i ell ho ha aconseguit, FA EL QUE VOL i açò dona peu a envejes. Tots i totes ses que critiquen i posen comentaris negatius tenen sa opció de seguir escoltant regueton.

Valoración:3menosmas

andreu
Hace un año

Quina amargor la d'alguns comentaris. No tenen res bonic a les seves vides? Gràcies Cris, la teva música ens fa passar molt bones estones.

Valoración:2menosmas

Calamar de Sant Miquel
Hace más de 2 año

Igual que vetau els comentaris negatius al gran dels grans de Ciutadella (no posarem el nom perque sinó el vetaran...), els hi podeu vetar també a n'en Cris. Endavant Cris!

Valoración:-3menosmas

music
Hace más de 2 año

Aquí hi ha molt d'opinador i enterat que no s'ha adonat de detalls amagats en aquesta cançó com per exemple que el riff de guitarra dels interludis musicals és un clar homenatge a la cançó "Happy" de The Rolling Stones cantada per Keith Richards o que el violí incorporat a tot el disc Viu - per cert un disc que m'agrada molt, ple de bones cançons - dona un aire de folk fresc i deixa un regust fantàstic a peces com "Hurricane" de Bob Dylan. Merci, Cris, per aquesta perla que ens has deixat. Està clar que hi ha gent que es pensa que sa música va començar amb Operación Triunfo.

Valoración:-1menosmas

Un Mahonès.
Hace más de 2 año

M'encanta! Una cançó molt animada i optimista, que falta en fa. Enhorabona.

Valoración:2menosmas

Nil Melia
Hace más de 2 año

que putes tants de comentaris de mal rollo...si vus la heu palada tots amb es ja t ho i amb s estil d en cris...adames us recorda es ja t ho i ho sabeu fantasmets...ale besos xatus

Valoración:-10menosmas

Lluc.
Hace más de 2 año

20 comentaris de merda (21 amb aquest) en aquest diari. Ho sou flacs “colquns”. Nau a fer una volteta que vos doni s’aire envés de gastar energies inútilment. Ningú pot agradar a tothom! Enhorabona Cris Juanico pes teu art. Agradi o no agradi. Salut i bon cap de setmana a tothom!

Valoración:-3menosmas

Didac
Hace más de 2 año

Sempre se li ha donat mes volada de la que tenia vaja com tot lo menorqui que sembla que es be de deu

Valoración:9menosmas

Menorquí
Hace más de 2 año

Una passada Cris ! Endavant !!

Valoración:-8menosmas

Joan
Hace más de 2 año

Bueno, reconec que vaig ser borde, soc del 1er comentari. Des de "Pedres que rallen" ( i només calca canço) , no trob res que m'emocioni com amb jatho. Tenia confiança que aquest cop si...I ve aquest videoclip, ja sé que te doblers i pot fer el que volgui, pero em mata tanta incompetencia.

Valoración:8menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3