Joan Pons, al concert d'homenatge a Montserrat Caballé

|

Valorar:
preload
Joan Pons

Pons, a l'actuació a Barcelona

14-04-2019 | A BOFILL

El baríton Joan Pons interpretà l’ària «Nulla! Silenzio!» de l’òpera «Il tabarro», de Puccini, en l’homenatge a Montserrat Caballé» que va tenir lloc al Gran Teatre del Liceu de Barcelona en record de la soprano que va morir el passat 6 d’octubre als 85 anys.

Sota la direcció de Lluís Pasqual, i després d’un acte en el qual se li va lliurar pòstumament la Medalla d’Or de la ciutat de Barcelona, va arrencar «El somriure de Montserrat Caballé», un concert amb què els seus companys i amics van voler retre-li tribut i enaltir en un dia que no s’ha volgut trist.

Junt amb la veu del cantant ciutadellenc, molt aplaudit pel públic, van actuar altres amics de Caballé com Josep Carreras i Jaume Aragall. També van participar en el concert les sopranos Begoña Alberdi i María Gallego i els tenors Carlos Cosías i Josep Bros, així com el cantant italià Al Bano, amb un capell al cap, i diversos deixebles de Caballé. També es projectà el vídeo del seu duet amb Mercury.

El concert sencer es pot veure al servei de vídeos a la carta de Televisió de Catalunya.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

euronativo
Hace 6 meses

#ullastre: Caballero creo que no esta informado. Fui fan de Moserrat, pero lo cortes no quita lo valiente, que dicha diva fue condenada por evasión de capital en Andorra, recuerda...?En cuanto a Pujol, me imagino que dice Pujol padre, no ha sido, juzgado aun, y sabe porque? En unas declaraciones dijo que cuidadin o saltaban las alarmas. Ahora hay muchas cortinas de humo para tapar ciertas cosas

Valoración:15menosmas

Ullastre
Hace 6 meses

Todos los homenajes que se hagan a la maravillosa señora que fue Montserrat Caballé son pocos, bien por Joan Pons, otro grande. Y pensar que el consejero de «cultura» de la Generalidad, en una cena en casa de Pujol, creo que ninguno de la famiglia le robó nada, le dijo aquello de que «Es usted una catalana universal que solamente tiene un defecto, haberse casado con un extranjero», en referencia a Bernabé Martí, su marido aragonés; en fin.

Valoración:-9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1