Les Trobades sobre Camus comencen aquest dijous a Sant Lluís

|

Valorar:

Més de 30 ponents internacionals participaran a partir d’aquest dijous a la segona edició de les Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus, que fins el proper dilluns se celebren a la població de Sant Lluís, tot plegat amb un total de dotze conferències, quatre taules rodones i unes quantes activitats paral·leles.

Amb el títol genèric de «Sota el signe de Prometeu. Els camins de la revolta», l’edició d’aquest any se centrarà en la «rebel·lia», concepte clau de la reflexió de Camus, destacant en aquest àmbit els escriptors Erri de Luca i Cristina Morales, que participaran a la primera jornada i que duu per títol «Del caos a la reconstrucción».

La conferència de De Luca i Morales, a les 17.30 h, serà la continuació de l’acte inaugural de les Trobades, previst per a les 16 h a la sala Albert Camus de Sant Lluís i amb la participació, entre d’altres, de l’alcaldessa Montserrat Morlà i de la directora d’aquesta iniciativa, Sandra Maunac.

Posteriorment, a les 20 h, es farà una visita (que significarà també la clausura de la mostra) a l’exposició fotogràfica «La antropología de los sentimientos» d’Isabel Muñoz, que des de fa unes tres setmanes s’ha pogut veure a la sala Sa Nostra de Maó, amb la presència de l’artista i dels comissaris Audrey Hoareau i François Cheval.

Entre els pensadors, artistes, periodistes i autors que participen a les Trobades d’enguany destaquen noms com Amos Gitai, Alfredo Jaar, Jihan El-Tari, Lluís Foix, Edwy Plenel, Olga Rodríguez, Haifa Zangana, Tahar ben Jellous, Luis García Montero, Michel Barré i Agnes Spiquel.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

toniet
Hace 9 meses

Lo que si que podien haver mirat és de no fer.hó coincidir amb el simposium de Fernando Ortiz aquests mateixos dies (que fa aprop de 2 anys que estava programat).

Valoración:menosmas

Angie
Hace 9 meses

¿Es que ahora todos los años nos van a machacar con el dichoso Camus este? Vamos a ver, este señor no pisó jamás Menorca, me da igual si su abuela fuese originaria de esta isla. Esto no es motivo suficiente para estar todo el tiempo hablando de este mediocre escritor. Un momento... Ah! Claro!!! No había caído... es que Camus era de izquierdas, un revolucionario comunista... Ahora entiendo la obsesión de muchos con esa "figura" de las letras.

Valoración:0menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1