José Cruz obté el ‘Ciutat de Maó’ de pintura

|

Valorar:
preload
L’autor va recollir el premi durant l’acte, amb la presència de la batlessa, Conxa Juanola, i els regidors Héctor Pons i Laia Ob

L’autor va recollir el premi durant l’acte, amb la presència de la batlessa, Conxa Juanola, i els regidors Héctor Pons i Laia Obrador.

13-05-2019 | MANOLO BARRO

La pintura que duu per títol «Encuentro» li ha valgut a l’artista José Cruz (Huelva, 1975) per obtenir el Concurs de Pintura Ciutat de Maó 2019, dotat amb un premi de 3.500 euros. Així es va saber ahir vespre, durant l’acte de lliurament del premi que va tenir lloc a la sala d’exposicions del Claustre del Carme.

El jove andalús resident a Menorca ha guanyat el certamen que convoca l’Ajuntament de Maó amb un quadre de tècnica mixta, on la figura humana roman sempre present, a través d’uns personatges que conflueixen al final. Una obra que competia amb altres d’estils molt variats, des dels més realistes a altres abstractes.

L’acte d’ahir va servir per inaugurar l’exposició que recull les obres que s’han presentat en aquesta edició del certamen. Aquesta mostra es podrà visitar fins al 22 de maig.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 14 de mayo en Kiosko y Más o My News]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

mahones
Hace 5 meses

encuentro?????? , que alguien me lo explique , por favor , porque a mi me parecen unos brochazos y poco mas, si , si ,absténganse expertos en la materia en calificarme , no entiendo de arte moderno , axtracto , o lo que sea esto , a mi me parece que se han tirado 3500€ a la basura , ojo , todo mi respeto por el "artista" si consigue vivir de esto, enhorabuena.

Valoración:2menosmas

Helena
Hace 5 meses

Congratulations!!! Enhorabuena!!!

Valoración:-1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1