Els membres del jurat del premis Illa de Menorca es van reunir aquest dimecres al port de Maó | Javier Coll

TW
0

La sala d’actes de l’Ateneu de Maó acull aquest dijous, a les 19.30 hores, l’acte de lliurament dels Premis Illa de Menorca de Narració Curta i Poesia 2019.

A més de la lectura de l’acta del jurat i l’entrega dels premis als guanyadors en les diferents categories, en el mateix acte l’escriptora Carme Cloquells farà una petita xerrada sobre el tema «Ment i ficció».

El jurat, que es reuní aquest dimecres per dictaminar les millors obres presentades a concurs, destacà la qualitat de les obres premiades. El formaven els escriptors Pau Faner i Carme Cloquells; els professors de Literatura jubilats Inmaculada Pitaluga i Diego Dubón; l’animadora cultural i contacontes Fàtima Anglada i el periodista i editor d’«Es Diari», Josep Pons Fraga. Lluís Vergés va fer de secretari.

El Premi de Narració Curta, que enguany arriba a la seva vint-i-sisena edició, està convocat pel diari MENORCA, el Departament de Cultura del Consell insular, Endesa i CaixaBank. El premi de Poesia el convoquen el Departament de Cultura del Consell insular, Caixabank i «Es Diari».