Passeig musical romàntic alemany al Festival de Maó

|

Valorar:
preload
Els músics en un assaig el dia abans del concert d’aquest dimarts al Claustre del Museu

Els músics en un assaig el dia abans del concert d’aquest dimarts al Claustre del Museu

15-07-2019Gemma Andreu

Dos clarinetistes, Tolo Mercadal i Oliver Casanovas; una pianista, Isabel Fèlix; i una violoncel·lista, Annabel Alonso, seran aquest dimarts, a les 21 hores, al Claustre del Museu de Menorca els protagonistes del tercer concert del XLVI Festival de Música de Maó.

El concert porta per títol «Un passeig pel Romanticisme Alemany» que dóna la pista del repertori que anirà des del romanticisme primerenc d’un trio de Beethoven, a la riquesa harmònica de Fèlix Mendelssohn amb el Konzertstücke num.2 per a dos clarinets i piano.

A la segona part, a més de la gran obra Die Acht Stücke, de Max Bruch, s’obriran a altres influències on els dos clarinets flirtejaran amb obres de Bedoya i Bermúdez.

Dos músics menorquins

Els quatre músics no formen una agrupació estable sinó que s’han reunit per aquesta ocasió que ells consideren molt especial. Segons Tolo Mercadal els punts en comú són l’amistat i l’afinitat de gustos musicals. Ell i la pianista Isabel Fèlix han fet molts anys junts feina al Conservatori on també és professora la violoncel·lista valenciana nascuda a Vilamarxant Annabel Serrano. El quart component de l’agrupació el va conèixer Mercadal a una master class. Es tracta del clarinetista Oliver Casanovas, natural d’Astorga, d’intens currículum internacional i avui dia integrant de l’Orquestra Dalas Simfonietta de Suècia.

Enguany el Festival aposta pels músics menorquins i aquest és el cas de Mercadal i Fèlix.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

MENORQUI
Hace 11 meses

IMPRESIONANTE TOLO MERCADAL. SE REINVENTA CONSTANTEMENTE. DA CLASES, CONCIERTOS, REALIZA PIEZAS DE CLARINETE, AFINA PIANOS. EL AUTÉNTICO HOMBRE ORQUESTA DE LA VIDA

Valoración:0menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1