Arriba a ‘Pedra Viva’ l’actuació estelar de Jordi Savall

un repertori de peces quasi oblidades dels segles XVI i XVII, acompanyat per Xavier Díaz-Latorre

|

Valorar:
preload
Jordi Savall havia actuat a Menorca anteriorment

Jordi Savall havia actuat a Menorca anteriorment

JAUME MOREY

El gran mestre de la música antiga Jordi Savall actua avui al festival Pedra Viva on presenta el programa «Folias & Romanescas», un repertori de peces quasi oblidades dels segles XVI i XVII, acompanyat per Xavier Díaz-Latorre. Interpretaran obres de Diego Ortiz, Gaspar Sanz, Marin Marais, Robert de Visée, Francisco Correa de Arauxo, Antonio Valente, entre d’altres.

Savall és una de les personalitats musicals més polivalents de la seva generació i un dels intèrprets de música antiga més prestigiosos del món. Fa més de cinquanta anys que dóna a conèixer al món meravelles musicals abandonades en la foscor de la indiferència i de l’oblit.

Dedicat a la recerca d’aquestes músiques antigues, les llegeix i les interpreta amb la seva viola de gamba o com a director. És fundador dels grups musicals Hespèrion XXI (1974), La Capella Reial de Catalunya (1987) i Le Concert des Nations (1989) amb els que explora i crea un univers d’emocions i de bellesa, i les projecta al món i a milions d’amants de la música.

L’acompanya a la tiorba i la guitarra el prestigiós músic Xavier Díaz-Latorre, especialitzat en música de l’Edat d’Or i barroc.

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

llorenç
Hace un año

Ès un honor anar a escoltar aqest reconegut músic. Molt content que faci un concert a Lítica. S' entrada té un preu pero s'ho ben val. Qui no el conegui, li recoman que cerqui informació sobre ell. Una eminència

Valoración:8menosmas

No us ho perdeu
Hace un año

Per favor, a totes ses 9000 persones que van anar a veure l'espectacle de Queen, que no es perdin aquest concert. Savall i Diaz són dos músics massa importants a nivell mundial com per desaprofitar aquesta oportunitat única de tenir-los a Menorca.

Valoración:9menosmas

Viva Villa ¡¡
Hace un año

I......¿qui paga el caché de aquet senyor?

Valoración:-10menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1