Antonio Hernández, Josep Bagur, Héctor Pons, Conxa Juanola i Carme Seguí presentant la Nit d’Art | Javier Coll

TW
8

Seixanta-cinc artistes participen enguany a la cinquena edició de la Nit d’Art de Maó que es farà aquest divendres al port de Maó. Pintors, escultors, estampadors i grafiters faran les seves creacions en directe davant del públic.

Aquesta activitat començarà a les 18 hores i es perllongarà fins a la mitjanit entre la Costa d’en Reynés i la Costa de Corea.

Entre els participants figuren Carlos Mascaró, Zulema Bagur, Pacífic Camps, Zaca, Dani Triay, Mitico Shiraiva, Marias Sansaloni, Pol Marban, Theresia Malaise, Hombre López, Antonio Moyano i Verónica Avellano, entre d’altres.

Com es veu hi ha molta varietat en els estils dels artistes a la fi que el públic pugui gaudir de l’espectacle de l’art i la creació en directe. Com diu Josep Bagur, vocal de Belles d’Arts de l’Ateneu i col·laborador amb l’Ajuntament en aquesta activitat, excepte els impressionistes, la majoria d’artistes al llarg de la història han pintat al seu taller i demà se’ls podrà veure treballant al carrer.

Animació

L’any passat la Nit d’Art va ser l’activitat amb major concurrència del programa de Nits del Port. Ahir, tant el batle de Maó, Héctor Pons. com la regidora de Cultura, Conxa Juanola, van desitjar que demà es repeteixi l’èxit de la passada edició. De moment, compta amb nou artistes més

Un actor disfressat de Salvador Dalí i una actriu que farà de la seva musa passejaran pel port amb un cotxe d’època, de 19.30 a 21 hores per aportar animació i humor a la nit. A partir de les 21.30 i fins a les 23.30 actuarà el grup musical la Xaranga des Xubec.

El Club Marítim posarà a disposició del públic algunes barques per a iniciar-se en la navegació de 18.30 a 21.30 hores des del Llenegall d’en Reynés (al costat de la sirena Mô).

Precisament el president del Club, Antonio Hernández Pons, va participar ahir en la presentació d’aquesta activitat als mitjans de comunicació, juntament amb el batle, la regidora de Cultura, la regidora de Comerç i Turisme, Carme Seguí i Josep Bagur que s’encarrega de la coordinació dels artistes.

Enguany es posarà un punt d’informació perquè es puguin apuntar els artistes interessats a participar en una pròxima edició.