65 artistes participen en la cinquena Nit d’Art de Maó

El port serà el marc on pintors, escultors, estampadors i grafiters faran en públic una creació

|

Valorar:
preload
Menorca Javier Coll Moll Sa Sireneta Port Maó presentacio Nit d'Art

Antonio Hernández, Josep Bagur, Héctor Pons, Conxa Juanola i Carme Seguí presentant la Nit d’Art

Javier Coll

Seixanta-cinc artistes participen enguany a la cinquena edició de la Nit d’Art de Maó que es farà aquest divendres al port de Maó. Pintors, escultors, estampadors i grafiters faran les seves creacions en directe davant del públic.

Aquesta activitat començarà a les 18 hores i es perllongarà fins a la mitjanit entre la Costa d’en Reynés i la Costa de Corea.

Entre els participants figuren Carlos Mascaró, Zulema Bagur, Pacífic Camps, Zaca, Dani Triay, Mitico Shiraiva, Marias Sansaloni, Pol Marban, Theresia Malaise, Hombre López, Antonio Moyano i Verónica Avellano, entre d’altres.

Com es veu hi ha molta varietat en els estils dels artistes a la fi que el públic pugui gaudir de l’espectacle de l’art i la creació en directe. Com diu Josep Bagur, vocal de Belles d’Arts de l’Ateneu i col·laborador amb l’Ajuntament en aquesta activitat, excepte els impressionistes, la majoria d’artistes al llarg de la història han pintat al seu taller i demà se’ls podrà veure treballant al carrer.

Animació

L’any passat la Nit d’Art va ser l’activitat amb major concurrència del programa de Nits del Port. Ahir, tant el batle de Maó, Héctor Pons. com la regidora de Cultura, Conxa Juanola, van desitjar que demà es repeteixi l’èxit de la passada edició. De moment, compta amb nou artistes més

Un actor disfressat de Salvador Dalí i una actriu que farà de la seva musa passejaran pel port amb un cotxe d’època, de 19.30 a 21 hores per aportar animació i humor a la nit. A partir de les 21.30 i fins a les 23.30 actuarà el grup musical la Xaranga des Xubec.

El Club Marítim posarà a disposició del públic algunes barques per a iniciar-se en la navegació de 18.30 a 21.30 hores des del Llenegall d’en Reynés (al costat de la sirena Mô).

Precisament el president del Club, Antonio Hernández Pons, va participar ahir en la presentació d’aquesta activitat als mitjans de comunicació, juntament amb el batle, la regidora de Cultura, la regidora de Comerç i Turisme, Carme Seguí i Josep Bagur que s’encarrega de la coordinació dels artistes.

Enguany es posarà un punt d’informació perquè es puguin apuntar els artistes interessats a participar en una pròxima edició.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

No les da verguenza?
Hace un año

Sr. Alcalde haber si limpia Maó. Da asco lo sucia que está, cagadas y meadas apestosas por todas las calles ,farolas y árboles. No les da veguenza?

Valoración:1menosmas

Val la pena
Hace un año

Faig l’estiu a una platja i no vaig per res a Maó ni al port per la gran quantitat de gent que hi ha. Ja ho disfrutaré a l’hivern. Però aquest dia si val la pena patir la massificació i veure els artistes.

Valoración:5menosmas

Miguel
Hace un año

Per mi només hi ha una alcaldessa......

Valoración:-6menosmas

Katia
Hace un año

Aquí, queridos ciudadanos mahoneses, podéis contemplar como siempre el famoso e inigualable tándem alcaldeso-alcaldesa (en el orden que más os guste), que van juntitos a todas partes para hacerse la foto. La gran pregunta es ¿quién de los dos manda en realidad? ¿o mandan los dos, un ratito tú y un ratito yo? Sería interesante saber cómo funciona este dúo Sacapuntas...

Valoración:2menosmas

socialista
Hace un año

¿Hay dos alcaldes a Maó?

Valoración:7menosmas

fa pena
Hace un año

osigui que són 65 artistes i els hi dona per possar-ne el nom de uns quants...'entre altres' no es una mica absurd? aiiixxx fa pena.. ho sent per els demés artistes.

Valoración:20menosmas

Biel M.
Hace un año

Buena iniciativa, ya que nos da la oportunidad de ver trabajar a figuras de la talla de Carlos Mascaró o Pacific Camps, entre otros...

Valoración:2menosmas

Demetrio
Hace un año

Aveure si activau aquest poble nostre que es Maó, que fa pena. Poc ambient, brut i trist. Tots els altres pobles amb una activitat alegre i nets, a Ciutadella dona gust pasejar (i jo som de Maó). Rodant per Menorca veig tot lo que hem perdut d’ambient i que si hi ha a la resta de municipis. Estem a sa cua de tots ells. I no xerrem des port, fa pena ! Espabilau !!!!

Valoración:19menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1