Un concert de la Banda de Música de Ferreries | Sergi Febrer

TW
0

Un recorregut pels grans èxits del pop i el rock de les darreres dècades del segle passat, interpretats per una formació clàssica. Aquesta és la proposta amb la qual la Banda de Música de Ferreries encetarà les festes de Sant Bartomeu, el pròxim 14 d’agost, a la terrassa de l’Auditori de Ferreries.

Un espectacle organitzat per l’Ateneu Musical de Ferreries, que permetrà gaudir d’un repertori que forma part de la banda sonora de les generacions de més trenta anys.

Música popular

El concert constarà de dues parts, amb un primer tram dedicat als èxits dels anys seixanta i setanta, amb temes que aniran des del Dúo Dinámico fins a Los Diablos, passant per Fórmula V i Nino Bravo. En alguns casos, s’interpretarà una cançó sencera i en d’altres es farà una recopilació dels èxits de cada artista. En aquesta primera part també hi haurà un espai dedicat a les sèries de televisió, que posarà un toc humorístic a l’espectacle, amb músiques tan conegudes com la de «Verano azul».

La segona part estarà consagrada als èxits dels anys setanta i vuitanta, i començarà amb la imprescindible «Bienvenidos» de Miguel Ríos, per continuar amb temes d’Alaska i Mecano, entre altres. El concert clourà amb les cançons més populars dels anys noranta, i inclourà èxits de Michael Jackson i Europe.

D’aquesta manera, l’espectacle permetrà seguir l’evolució de la música pop de les darreres dècades, a través de cançons molt conegudes i properes, que comptaran amb una orquestració feta expressament per a banda.

Sota la direcció de Josep Agustí Colom, en aquesta ocasió la Banda de Música de Ferreries comptarà amb més de cent músics, entre els quals hi haurà professors i alumnes. També hi participaran quatre músics que introduiran algun element elèctric dins els temes.