La Banda de Ferreries interpretarà el concert de pop i rock al centre penitenciari de Menorca

Aquest dijous, cent músics -professors i alumnes- oferiran l'espectacle "Banda-pop" gràcies a la iniciativa de l'Ateneu Musical de Ferreries

|

Valorar:

El centre penitenciari de Menorca obrirà dijous les seves portes a la Banda de Ferreries per a interpretar el concert "Banda-pop" en una actuació per als interns.

Aquest concert és un recorregut pel pop i el rock de tots els temps amb el que la formació musical de Ferreries -dirigida per Josep Agustí Colom- enceta aquest dimecres (21 hores, a la terrassa de l'Auditori de Ferreries) les festes de Sant Bartomeu. Serà una actuació gratuïta, amb la modalitat de música a la fresca.

El dijous matí el centenar de músics -professors i alumnes, pares i fills- que integren la banda ferrerienca es desplaçaran al centre penitenciari per a oferir aquest espectacle.

Aquesta iniciativa de l'Ateneu Musical de Ferreries, que gestiona la banda, serà possible després de prosperar les gestions duites a terme davant la direcció insular de l'Administració de l'Estat i la direcció general d'Institucions Penitènciaries, que han atorgat les autoritzacions administratives.

Serà la primera vegada que el centre penitenciari de Menorca acollirà un espectacle d'aquesta naturalesa, amb el que l'Ateneu Musical de Ferreries, alhora que fomenta la col.laboració entre la disciplina clàssica de la Banda i el grup instrumental modern, també oferirà als interns del centre l'oportunitat de gaudir d'un concert d'aquestes característiques.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Un Menorquín
Hace 10 meses

Una sociedad que cuida más al delincuente que a la victima, vaya tela!!! a ver si con el dinero recaudado, pagan los desperfectos que ocasionaron y no pagaron al declararse insolventes. Con la cantidad de bosque que hay por limpiar.

Valoración:2menosmas

SORPRESA
Hace 10 meses

Concierto un 10, organización un 0, aún no sé que dijo el director, local del concierto 0 + 0, la banda no merecía este lugar tan inadecuado

Valoración:6menosmas

Qualitat de la societat
Hace 10 meses

La qualitat i maduresa d'una societat es pot mesurar en la forma en que es tracta als més desafavorits, la gent major, els presos i la natura. Segons aquests barems no quedam gaire bé... Enhorabona per la iniciativa!!!

Valoración:2menosmas

Tot i mes
Hace 10 meses

I de pasada que els hi portin es sopar del Balear

Valoración:1menosmas

Toni
Hace 10 meses

Quina llàstima per les dues-centes persones que no hi varem poder accedir que ens vagin tancar sa cortina de d'escenari..., no es sentia bé des carrer.

Valoración:1menosmas

CANDIO
Hace 10 meses

si avui surt mes barato, esser un delinquent que una persona honrada i que compleix amb sa llei, aixo SPANYAKISTAN... AIXI ES

Valoración:9menosmas

Fuu!!!
Hace 10 meses

Muy buen concierto pero la terraza del auditorio un sitio no adecuado para este concierto ,es demasiado pequeño gente no a podido entrar .los preso unos privilejiados

Valoración:10menosmas

Injust
Hace 10 meses

No crec que els presos es meresquin aquets tipos d'events. Es insultant i una falta de respecte cap a la societat. Mentres están tancats, que es suposa es un castig, haurien de fer treballs per a la comunitat, dormir i menjar.

Valoración:20menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1