Joana Brabo obre aquest divendres Pedra en viu

TW
0

La mostra de música i arts escèniques menorquines Pedra en viu, que se celebra per segon any consecutiu a les Pedreres de s’Hostal comptarà amb la participació de vuit companyies diferents vinculades amb Menorca.

En total una trentena de participants ompliran de teatre, música, circ, poesia i perfomances els diferents espais de les Pedreres de s’Hostal des d’aquest divendres fins el diumenge. La mostra té un caràcter itinerant i, per tant, els espectacles començaran a les 18 hores del capvespre i finalitzaran a les 21 hores passant pels diferents racons de Lithica: hi haurà teatre al laberint i a la pedrera dels tarongers, música a l’amfiteatre o teatre-dansa a la baixada cap a la pedrera gran.

Espectacles

La poesia performativa de Joana Brabo obrirà aquest divendres Pedra en Viu, a les 19.15 hores i després a les 20 hores es representarà l’obra teatral «Particules paral·leles».

Aquest dissabte es podran veure els espectacles «La olor abans d’anar a dormir», «Ama, ama, ama, ama», «Atzur» i «Frida».

Per al diumenge, teatre familiar amb «La fugida del Zanni», circ amb «Macs. Històries de pedres» i música amb Sommeliers.