2.600 espectadors per a les 4 funcions de l’Splendid Festival

A tots els espectacles es va penjar el cartell de ‘sold out’, representant 1.100 persones més que en l’edició de l’any passat

|

Valorar:
preload
Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida, els encarregats d'inaugurar l'Splendid Festival.

Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida obriren el festival

Gemma Andreu

Un total de 2.606 espectadors van assistir a les quatre funcions de l’Splendid Festival Menorca, el festival d’estiu del Teatre Principal de Maó. Aquest nombre d’espectadors significa que pel teatre d’òpera més antic d’Espanya, que enguany compleix 190 anys de vida, hi van passar 1.100 persones més que en l’edició de l’any passat.

Entre el 6 de juliol i el 8 d’agost, els protagonistes d’aquest Festival a l’escenari van ser Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida, que oferiren dues colpidores actuacions per inaugurar l’esdeveniment; el saxofonista Maceo Parker, un dels millors del món; i Luz Casal, una de les veus femenines espanyoles més internacionals i que tancá aquesta segona edició el dijous 8 d’agost. A les quatre funcions, el Teatre penjà el cartell de sold out, amb totes les entrades venudes.

Acabat l’Splendid Festival 2019, l’alcalde i president de la Fundació Teatre Principal de Maó, Héctor Pons, ha qualificat d’«èxit» la iniciativa, entre d’altres perquè «hem aconseguit reforçar i consolidar l’oferta de qualitat durant els mesos de temporada alta, fet que ha permès projectar el Teatre, la ciutat de Maó i l’illa de Menorca cap a l’exterior», en situar-se al mapa de les grans gires d’artistes internacionals. De cara al futur, Pons ha destacat que «tenim una clara intenció de continuar».

Satisfeta també s’ha mostrat Conxa Juanola, vicepresidenta de la Fundació, manifestant que «esteim molt contents per la resposta del públic i per poder oferir una programació pròpia de qualitat». Mentre que la gerent, Àngela Vallés, ha dit que «els nombres ens demanen una següent edició perquè les 4 funcions d’enguany hem omplert el Principal, i fins i tot s’han arribat a vendre localitats amb visió reduïda».

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Palmesano
Hace 11 meses

Bep a ciutadella hi ha un greu problema.....es ciutadellencs....uns si i els altres no....¿m'entens?....no pintau res de res....

Valoración:2menosmas

Bep
Hace 11 meses

¿Llegará el día que en Ciutadella se pueda disfrutar de algo similar en su eterno teatro en obras?

Valoración:9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1