Lithica celebra els seus 25 anys

|

Valorar:
Un moment de l’acte d’ahir en què es va presentar el premi europeu obtingut.

Un moment de l’acte d’ahir en què es va presentar el premi europeu obtingut.

Sergi Garcia

Lithica va celebrar ahir l’obtenció del premi European Heritage/Europa Nostra Awards 2019, una distinció que atorga la federació paneuropea per al patrimoni europeu i que reconeix les millors pràctiques relacionades amb la conservació del patrimoni.

Laetitia Lara, presidenta de la Fundació Lithica, va ser l’encarregada de presentar el premi, i l’acte també va comptar amb la presència d’Araceli Pereda, presidenta d’Hispania Nostra i representant d’Europa Nostra.

Durant la presentació es va descobrir una placa commemorativa i van tenir lloc les actuacions musicals de Neus Borrell i Miquel Escuer. La celebració va acabar amb un tast acompanyat de la música festiva de la Xaranga del Xubec.

Guinovart a Lithica

L’acte, que va tenir lloc en el marc de la celebració del 25è aniversari de Lithica, també va servir per presentar «Guinovart a Lithica» i la instal·lació «Espai de pedra», de Nuria Román i Laetitia Lara.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Sherlok con Holmes
Hace un año

Y cuentan ya con licencia de apertura y actividades.....??? o estevtipo de actuaciones como son del agrado de MES no la necesitan...???

Valoración:-6menosmas

llorenç
Hace un año

Enhorabona, Líthica, per es 25 aniversari i per aquest premi europeu tant merescut. També donar s'enhorabona (i les gràcies de tot cor!) a sa impulsora i alma mater de s' associació. Hi he estat ja vàries vegades i no em deixa de sorpendre ses dimensions de ses pedreres, es laberint, sa zona des jardí medieval,....Sa darrera vegada va ser al concert de Jordi Savall. Estavem a s' entrada des laberint quan va baixar una furgo fins baix de tot, allà on es fan els espectacles. De entre varis dels ocupants del vehícle va sortir el mateix músic. Mirava a tot arreu, sorpres per s'espai on anava a tocar.

Valoración:9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1