Concurs obert per un piano de cua a Sant Lluís

En 2018 es pressupostà però no s’arribà a comprar

|

Valorar:
preload

Les propostes, fins al 27 de gener, no han de superar els 60.000 euros

Recuperant la idea de comprar un piano de cua de 3/4 per a la Sala Polivalent Albert Camus, que l’any 2018 es va pressupostar però que posteriorment no es va arribar a fer mai efectiva, l’Ajuntament de Sant Lluís ha posat en marxa el procediment per adquirir-ne un. Açò també després que amb el pas del temps, la qüestió d’un nou piano de cua sigui ja una demanda dels artistes que van passant per la sala. I és que el piano actual té més de 30 anys d’antiguitat i, segons s’apunta des de l’Ajuntament de Sant Lluís, «es fa necessària la seva renovació per dotar la sala amb un nou equipament que permeti afegir i incrementar valor a la programació cultural de l’espai».

El piano, que ha de quedar de forma fixa a la sala Albert Camus, ha sortit a licitació per tal que les empreses interessades puguin presentar les seves propostes fins el proper 27 de gener inclòs, per un pressupost màxim de 60.000 euros, IVA inclòs.

La intenció de l’equip de govern és que l’instrument contribueixi «a la consolidació de la sala Albert Camus com a un dels principals espais culturals de Menorca, propiciant una programació puntera, multidisciplinària i apte per a tots els públics, que reforcin el paper de la sala a l’Illa i també al conjunt de Balears».

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

lluiser
Hace 7 meses

I no hi ha cosas me urgents per arreglar a St. Lluis que gastar 60.000€ amb un piano...?? si feis una volta per determinats carrers voreu que hi falta LLUM i ASFALT i ARREGLAR ACERAS....si us plau que el calerons no es poden gastar tan musicalmente...!!

Valoración:-2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1