El conseller Miquel Àngel Maria entrega el premi a Miquel Àngel Adrover | Javier Coll

TW
1

Miquel Àngel Adrover ha estat el guanyador del XVII Premi Josep Vivó de Glosa Escrita. Així es va saber anit, durant l’acte de lliurament del premi que va tenir lloc en el marc de la Trobada de Glosat de la Diada de Menorca.

L’acte, organitzat pel Consell i inclòs en el programa institucional de Sant Antoni, es va celebrar a la Sala Albert Camus de Sant Lluís. Allà es va conèixer el veredicte del jurat, el qual ha valorat les nou gloses presentades al concurs. Entre totes, es considerà que l’obra guanyadora era la titulada «Xoroi, xorois...», del poeta mallorquí Miquel Àngel Adrover. Així mateix, obtingueren sengles mencions Moisès Coll ‘Zès’, per «Germans de glosa», i Sílvia Pons Seguí, amb «Mon pare et fou faroler».

El jurat estava format per Raquel Marquès, Jaume Gomila, Jaume Mascaró, Joan Moll i Josep Abelairas. L’acte va incloure el recitat de les gloses guanyadores i finalistes i es va tancar amb l’enginy i el bon humor de la Trobada de Glosat amb Zès Coll, Juanjo Orfila i Josele Abelairas, amb Àngel Orfila com a sonador.