Carreras, Sintes, Pons i Maria, aquest dijous a Ciutadella, després de firmar el nou acord per cinc anys més

TW
1

Han passat ja tres anys des que l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca es va independitzar de les Joventuts Musicals de Maó i Ciutadella. Tres exercicis durant els quals han mantingut igualment un vincle de col·laboració, garantint que els músics oferirien dos concerts anuals amb cada una de les dues associacions. Una experiència que ha estat del tot positiva i que ha servit per ampliar el conveni per cinc anys més.

La presidenta de l’OCIM, Esther Pons, i els presidents de JM de Ciutadella i Maó, Pilar Carreras i Lluís Sintes, van renovar aquest acord de col·laboració, per continuar programant dos concerts a la banda de ponent, i dos més a la de llevant. Concretament, dues actuacions en el marc dels festivals d’estiu d’ambdues Joventuts Musicals, i el concert de Cap d’Any, que es duu a terme a les dues ciutats.

En la reunió hi va ser present el conseller d’Educació i Cultura, Miquel Àngel Maria, ja que el Consell ha estalonat el procés de segregació de les entitats i manté les ajudes a cada una d’elles. En aquest sentit, l’OCIM, que és l’única orquestra professional de Menorca, rebrà enguany 47.000 euros, 2.000 més que el curs passat.