La directora del Teatre Principal, Àngela Vallès i la regidora de Cultura de Maó, Conxa Juanola. | Javier Coll

TW
3

Vint-i-cinc espectacles i tres festivals (Teatre infantil, Beethoven i Splendid) componen la programació del Teatre Principal per la temporada primavera-estiu. La llarga llista d'activitats i la seva varietat fa difícil escollir les més destacades. Apuntin, però, algunes dates pels pròxims mesos: el 28 de març Lluís Homar interpretarà "La neta del senyor Linh" coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Teatre; el 24 d'abril actuarà l'australiana Sarah Mckenzie dins del 22 Menorca Jazz; el 29 i 31 de maig arriba la Setmana de l'Òpera amb "La Bohème".

DOCUMENT | Programació del Teatre Principal de Maó primavera-estiu 2020 (PDF)

Després d'una parada tècnica per la revisió de les instal·lacions, la directora del Teatre Principal, Àngela Vallès i la regidora de Cultura de Maó, Conxa Juanola, han presentat la programació que s'ha fet seguint criteris de responsabilitat social i de col·laboració amb les entitats culturals locals.

Els factors de "responsabilitat social" impliquen, segons Juanola, qualitat, atractiu pel públic, educació no formal i continguts que girin en torn als drets civils i als elements de debat socials.

De cara a l'estiu. el 23 de juliol, Daniel Abreu ofereix un espectacle de dansa contemporània i el 20 d'agost, Anna Ferrer presentarà el seu nou disc "Krònia".