Cristina Rita, elegida presidenta del Consell Científic de l’IME

La historiadora i membre fundadora de la institució, relleva a Miquel Àngel Limón

|

Valorar:
Cristina Rita relleva Miquel Àngel Limón com a presidenta del Consell Científic de l’IME. La designació es va acordar ahir a Maó.

Cristina Rita relleva Miquel Àngel Limón com a presidenta del Consell Científic de l’IME. La designació es va acordar ahir a Maó.

Cristina Rita Larrucea (Maó, 1955) és la nova presidenta del Consell Científic de l’Institut Menorquí d’Estudis. La designació va tenir lloc ahir fosquet, després que el fins ara president, Miquel Àngel Limón, hagués presentat recentment la seva renúncia per optar pròximament al càrrec de coordinador científic de la institució.

El Consell Científic, reunit ahir a Can Victori, aprovà per unanimitat l’única candidatura per rellevar Limón com a president d’aquest òrgan.

Cristina Rita Larrucea és membre fundadora de l’IME i figura en la Secció d’Història i Arqueologia. Anteriorment ha estat vocal del Consell Científic en dues etapes diferents, entre 1990 i 1993, i del 2008 al 2014. És llicenciada en Filosofia i Lletres, en l’especialitat de Prehistòria, Història Antiga per la Universitat de Barcelona. Ha exercit com a auxiliar laboral del Museu de Menorca i ha estat cap del Servei de Patrimoni Històric del Consell. En l’àmbit polític, ha estat regidora (PSOE) a l’Ajuntament de Maó i diputada al Parlament balear.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

El Tolo
Hace un año

Para El Tala; solo la izquierda funcina así? La plaga de este país es que todo el estamento político, funcionarial nacional , autonómico , provinciano y local siguen funcionando así por los siglos de los siglos.

Valoración:0menosmas

Aviaco
Hace un año

Siguen las puertas giratorias a todo plan!!!!

Valoración:3menosmas

lourdes.fernandez
Hace un año

No hay como tener una oficina de colocación para los afines de la izquierda, una vergüenza.

Valoración:3menosmas

Conxa
Hace un año

Açò quants € són cada mes ?

Valoración:7menosmas

Julio décimo octavio
Hace un año

Los institutos científicos no serán creíbles mientras sigan trufados de políticos!!

Valoración:23menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1