Finalitzen les feines de restauració de l’absis de Santa Maria de Maó

|

Valorar:
Les feines de restauració s’han dut a terme amb les tècniques més modernes

Les feines de restauració s’han dut a terme amb les tècniques més modernes

Gemma Andreu

Quinze dies abans del previst, i després de quatre mesos de feina de restauració, l’absis de l’església de Santa Maria de Maó torna a lluir en tota la seva esplendor. Les tasques per reparar la zona de l’interior del temple que havia patit danys a causa de les filtracions d’aigua de pluja es van iniciar el passat mes de novembre, i ahir es va començar a desmuntar l’espectacular bastida que una empresa especialitzada havia instal·lat per poder dur a terme els treballs.

Colors originals

Les feines a l’interior de l’església han permès restaurar els elements artístics que havien resultat malmesos, que gràcies a la intervenció han recobrat l’aspecte original. En concret, s’ha actuat a la volta de l’absis, a les cobertes i a la rosassa. També s’ha intervingut a la façana nord de l’església, a la zona de les filtracions.

El projecte de restauració l’ha dut a terme l’arquitecte Jesús Cardona, i ha comptat amb la participació dels restauradors Francesc Isbert, Micaela Torres i Cecília Ligero.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Julio Decimo Octavio
Hace un año

Ha quedado muy bien. El buen cuidado de las obras de arte de la iglesia es un gran aliciente para las rutas y visitas culturales. Lastima de la enorme cantidad de obras de arte, entre ellas todos los organos barrocos de la isla, que se destruyeron los civilizados ataques al patrimonio artistico de los cultisimos milicianos del frente popular durante su liberrimo progresista y democratico gobierno de 1936-39

Valoración:2menosmas

GARRULO
Hace un año

Ahora que empiecen la restauracion del Organo, pues con el polvo que le ha entrado,por no peveer ,no tendra buena audicion.

Valoración:0menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1