Crisis del coronavirus

Cris Juanico reescriu ‘al vidre’ amb una orquestra de corda

|

Valorar:

Cançó enregistrada en temps de confinament per músics que han participat en diferents gires de Cris Juanico com Una Nit F(a)usta, Benejam, Gira Tretze o Gira Viva.

Youtube: Cris Juanico

Cris Juanico recupera de la seva discografia «Amb un dit as vidre escric», cançó inclosa en el disc «F(a)usta» (2015) i que ara reviu amb una versió més coral, amb una orquestra formada per tots aquells músics que l’han acompanyat en els seus directes al llarg dels darrers anys.

El músic ciutadellenc aprofita el confinament per a presentar un projecte en el qual prenen part una vintena de músics. Ell mateix explica que són els intèrprets que han format «diferents quartets de corda» i també els que ho han fet quan ha actuat amb banda de rock.

Ara, Juanico els reuneix a tots sota el nom d’Orquestra SuperFausta, per enregistrar un videoclip en la distància obligada, per a una cançó que ben podria haver estat composada en un moment com l’actual, pels paisatges i les escenes que evoca i descriu.

Nou violins, quatre violes, quatre violoncels, un contrabaix, un baix, una guitarra elèctrica i una bateria s’apleguen al voltant de la veu i la guitarra de Cris Juanico, per a rememorar les vetllades de diferents gires, «Una Nit F(a)usta», «Benejam», «Gira Tretze» o «Gira Viva». El vídeo, publicat a Youtube, acumula amb les primeres hores més de 2.200 visites.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

inde
Hace 12 meses

Veure que cou que es facin bé les coses i encara més que siguin els nostres artistes. Es pot veure als negatius vermells dels comentaris. Anam bé. Amunt la música! Amunt l'Art! Visca la cultura!

Valoración:2menosmas

Richi
Hace 12 meses

Una mostra del gran potencial que té Menorca i sobre tot, la gent de Menorca. Com diu en Cris: "el món ha començat a canviar, i mos toca millorar pes futur que ha de venir. Depèn de noltros, només de noltros". Pens que més a més de a la música, tenim l'oportunitat i l'obligació d'aplicar-ho a tota la societat. Per cert, enhorabona a tots els que han participat en el video.

Valoración:-2menosmas

ciutadellenca
Hace 12 meses

Molt bé, Cris. Un tema fresc i lluminós que, en aquests dies de confinament, entra per tot els sentits. Fantàstics arranjaments, execució, so i muntatge del vídeo. Enhorabona a tots els que ho heu fet possible. En volem més d'experiments com aquests. A veure si és possible.

Gustàs i ganes de veure'l en bucle!

Crack!!

Valoración:1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1