Un póquer de reines al Teatre Principal

|

Valorar:
preload
Menorca Mao / Teatro Principal / Gemma Andreu / presentacion Mujeres

Àngela Vallès, Pitus Fernández, Conxa Juanola, Pau Carrió y Laura Pons, aquest dijous

Gemma Andreu

«El muntatge ‘Reines’ de Shakespeare sorgeix de la voluntat de generar, des de Menorca, un producte teatral de qualitat que aplegui tot de valors artístics i culturals». Així es presenta l’obra que aquest dissabte s’estrena al Teatre Principal de Maó a les 20 hores, i que aquest dijous va ser donada a conèixer per part de les autoritats municipals i els participants en aquesta creació.

Una obra coproduïda per La Clota Companyia de Teatre, el Teatre Principal de Palma i el Teatre Principal de Maó, amb dramatúrgia de Pau Carrió, direcció de Pitus Fernández i la interpretació de quatre actrius: Queralt Albinyana (Cleopatra), Enka Alonso (Lady Macbeth), Lydia Sánchez (Titània) i Laura Pons (Margaret d’Anjou), a les quals acompanya Ícar Toset (pròleg).

La producció de l’obra explica al seu dossier de presentació que «per una raó difícil d’aclarir, les Reines de Shakespeare Cleopatra, Lady Macbeth, Titània i Margaret d’Anjou surten —o fugen— de les seves respectives obres i es troben en un mateix escenari, un poc tronat. La tria de Shakespeare no és casual. Dramaturg universal, gran entre els grans i sempre vigent, inspira la possibilitat d’aprofundir en les relacions de poder, a partir de quatre vides femenines marcades per relacions tòxiques, d’alt voltatgee, que acaben amb elles o en treuen la part més retorçada. Descontextualitzades, desubicades, però juntes comparteixen moments delirants i alhora de mútua comprensió».

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.