Una sentada a favor de Xalubinia

|

Valorar:

Cerca de 60 personas se manifestaron en plena calle realizando una actividad artística

Josep Bagur Gomila

La polémica surgida en Alaior en relación al incierto futuro de Xalubinia después de que la sede que ocupaba hasta ahora pasará a convertirse en un centro de arte contemporáneo promovido por el Ayuntamiento sigue viva en el municipio. La protesta se trasladó este sábado a la calle con una sentada simbólica en la que participaron algo más de medio centenar de personas.

Los asistentes reivindicaron el papel de la asociación que impartía los talleres en el antiguo Centre Internacional de Gravat como representante de «la cultura viva».

Loa participantes, que se instalaron un tramo de calle que abarcó entre la Plaza del Ramal hasta el Ayuntamiento, se manifestaron «en apoyo a los 49 alumnos y artistas que se quedan en la calle por cubrir intereses políticos» y por «la dignidad de la educación artística, el arte y los artistas», tal como se recordaba en una convocatoria en la que por otra parte se solicitaba que se permita a los alumnos terminar el actual curso.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

menork
Hace 5 meses

Si eren unes 60 persones e hi ha 49 alumnes i a mes professors, es pot dir que a n'aquesta "sentada" no hi van anar ni es familiars d'ets afectats. Normal que ho llevin... un projecte d'oci enfocat a una cinquentena de ciutadans, no pot estar 100 % financiat per s'ajuntament de torn.

Valoración:24menosmas

Me cago
Hace 5 meses

-El consell donà l'opció a l'ajuntament d'encargar-se de part de les despeses. El PP la rebutja. -Per reflexionar:Fa uns quant anys, el PP va donar permisos d'obra a un projecte il·legal(torralba gran o cosa així),dels quals Junts per Lô es queixà.(Junts foren acusats de "no voler places de feina per la gent de Lô".) Mira per on, els mateixos que els hi van donar aquest permís són els que ara deixen "gratuitament" l'exposició. A més aquests tenen planejats juntament amb el PP projectes hostelers en sòls no urbanitzables per Son Bou. -Fa anys, amb diners que provenien des Consell es va reformar lo que avui en dia és(i hauria de continuant sent)el Centre Inernacional de Gravat. I ara el PP vol invertir milions d'euros per acondicionar l'espai, la ciutadania tb haurà de pagar sou als vigilants de segureteat(24h) i netajadors/es(val més la pena mantenir Xalubínia 50 anys més). -Aquest acord amb els coleccionistes dura només 3 anys, pq el merder se'l mengin el pròxim equip de govern.

Valoración:-11menosmas

Quina vergonya
Hace 5 meses

60 Personas a 50 euros /mes la actividad , 3000 euros. Pueden alquilar una nave industrial en la que les sobrará espacio. Ahhh, claro, que les paguemos luz, agua, infraestructura.........los demás currantes. Que pais......

Valoración:32menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1