TW
0

Cala Joia estrenarà el nou any amb la presentació, diumenge dia 3, del seu nou disc «Gira». Serà al Teatre des Born, a partir de les 19.30 hores.

El duo format per Annabel Villalonga i Josele Abelairas presentaran a Ciutadella el seu darrer treball discogràfic, en el qual han introduït aires nous. I és que la parella amplia el seu repertori, centrat fins ara en el folk, i aposta per noves sonoritats que tendeixen al pop. Una mescla folk-pop que el públic tindrà l’oportunitat de valorar, a través del repertori que conforma «Gira». Són un total d’onze temes propis, que tenen la influència de Toni Pastor, productor de part del disc.

Cala Joia pujarà a l’escenari amb els músics que els han acompanyat en la gravació d’aquest disc. Així, as Born hi seran Àngel Gelabert, Manel Álvarez i Moisès Pelegrí, a més de les veus de Clara Gorrías, Joan i Auba Villalonga.

El disc inclou cançons com «Per la mar viva», que és un homenatge a l’entitat conservacionista. I és que la mar, la terra i l’amor són els pilars d’aquest treball.