Kàtia Moll, nova directora de la Capella Davídica

|

Valorar:
Juaneda i Moll, amb Salvador, l’estiu de 2019.

Juaneda i Moll, amb Salvador, l’estiu de 2019.

Josep Bagur Gomila

Kàtia Moll Barceló és la nova directora de la Capella Davídica de la Catedral de Menorca, càrrec que des de 2014 havia ocupat Isabel Juaneda.

Motius professionals van fer que Juaneda deixés la direcció fa uns mesos. La Capella Davídica fiava presentar Kàtia Moll com a nova directora en el concert de Nadal, però la cancel·lació per la pandèmia no ho va permetre. Així ho explicava ahir el president de l’entitat, Antoni Salvador, qui apuntava que els cantants estan preparant, amb totes les mesures sanitàries, la intervenció prevista per a la missa de Sant Antoni, d’aquest diumenge, si res no ho altera.

Kàtia Moll és titulada en direcció coral i pedagogia musical, i inicia la seva tasca amb il·lusió i nous objectius, com l’impuls de l’escola coral engegada el curs passat, amb el cor infantil i el cor jove.

Salvador no vol deixar passar l’oportunitat per agrair el «magnífic treball» fet per Isabel Juaneda els anys que ha dirigit el cor.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan
Hace 8 meses

Ara seria l'hora de treure l'extremisme del cor. Hi ha subjectes cantaires que defensen idees d'extrema dreta que no són compatibles amb la funció de la pròpia coral. El cor de la catedral no pot incloure aquestes persones. No s'ha de blanquejar el feixisme.

Valoración:-23menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1