Els Cinemes Canal Salat, en dissolució i venda dels béns

|

Valorar:
Una de les sales de Ciutadella.

Una de les sales de Ciutadella.

R.C.

L’empresa Cinemes Canal Salat SL ha tramitat l’entrada en concurs de creditors. És una passa per dur a terme la dissolució de la societat, un cop ha renunciat a l’any que li quedava de concessió per a la gestió de les sales de cinema de Ciutadella.

En el Butlletí Oficial de l’Estat d’aquest divendres s’ha publicat l’anunci pel qual es notifica que l’empresa passa a mans d’un administrador concursal, que s’encarregarà de les gestions definitives.

Un dels seus administradors, Jaume Mayans, apuntava ahir que la societat cessa en la seva activitat sense cap deute amb els seus proveïdors, i que només quedarà resoldre un crèdit ICO sol·licitat arran de la pandèmia.

Projectors a la venda

L’empresa ha posat a la venda els dos projectors de les sales d’exhibició. El 9 de setembre els va oferir a l’Ajuntament de Ciutadella, per uns 40.000 euros, «amb un 70 per cent de descompte del preu original», indicava Mayans, qui afirma que des de llavors no han obtingut resposta. «Seria una pena que no els poguessin aprofitar i que la sala es quedés despullada, els projectors tenen uns anys, però són perfectament vàlids», amb les característiques tècniques que s’empren en l’actualitat als cinemes. Quan es van comprar van requerir una inversió de 300.000 euros.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Tururu
Hace 8 meses

Amic ,Clip. Els que governen, si son honestos, no poden firmar convenis que hipotequin a es consistori mes allá de 4 anys, a no ser que siguin coses esencials i consensuades.

Valoración:5menosmas

Clip
Hace 8 meses

Tururu, es 480.000€ que ha pagat s'ajuntament a n'es volei és degut a una sentència judicial per incompliment de conveni firmat per s'ajuntament quan governava el PP

Valoración:1menosmas

aa
Hace 8 meses

A lo mejor no solo las obras des teatro des Born y todos los costes de su mantenimiento y las nóminas de su personal son cultura en ciutadella.. hay mucho más.. tendremos un teatro pero nada más.

Valoración:15menosmas

Tururu
Hace 8 meses

Avui mateix s'ajuntament li acaba de donar 480.000€ a es club de volei, pero no poden ni negociar comprar a Preu de saldo es projector de sa sala de cine....Una gestio amb olor de pudenta, res mes a dir.

Valoración:27menosmas

Germansito
Hace 8 meses

Que s'ho quedi es departament de cultura de Ciutadella. Es posin pel·lícules antigues gratuïtes o a baix preu per anar-les a veure de forma gratuita. Per temàtiques o pel que sigui. Es bar amb crispetes i "puques" que el posi s'ajuntament per poder pagar manteniment i neteja. Ale! arreglat.

Valoración:12menosmas

Joan
Hace 8 meses

L'administració no pot comprar així com així, en canvi, tu, SÍ.

Au, @Ciutadellencemprenyat, ves al banc i que te donin es doblers i els reobres...

Valoración:6menosmas

Ciutadellenc emprenyat
Hace 8 meses

S'ajuntament no els pot comprar, que ha de menester el dobles per pagar sa puja des sou del regidors.

Valoración:53menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1