El vídeo con el que las bibliotecas agradecen el premio de 'Es Diari'

|

Valorar:

Xarxa de Biblioteques de Menorca, Premi Protagonistes de la Vida Menorquina 2020 del diari Menorca

Youtube: Xarxa de Biblioteques de Menorca

La Xarxa de Biblioteques de Menorca ha agradecido con un vídeo publicado en las redes sociales el premio 'Protagonistas de la Vida Menorca' con el que 'Es Diari' reconoció su labor por la cultura el año pasado.

La Xarxa, que cumplió 35 años, se adaptó a las nuevas circunstancias obligadas por la pandemia del coronavirus para seguir ofreciendo sus servicios a los menorquines y también ampliarlos. Entre estos, destaca el impulso a la plataforma digital eBiblio, los vídeos de Biblioficcions o la iniciativa de 'Sant Jordi a Redossa'. Con las nuevas restricciones, han impulsado el préstamo a domicilio.

'Es Diari' concedió el premio Protagonistas de la Vida Menorquina 2020 en el ámbito cultural a la Xarxa de Biblioteques.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan
Hace 2 meses

A Núria 2

És una institució pública. No mereix cap reconeixement per fer el que suposa que ha de fer. hjauries de saber el què haurien de fer i deixen de fer...

A Unió

Ningú diu que no es gastin doblers en cultura o ciència. Faltaria més! Però açò no és cultura, és autobombo.

El Sant Jordi a redossa va fer afrontar i d'açò no en deis res.

Fan feina? Sí. La fan bé? Psè-psè. Fan el ridícul? Absolutament sí!!

Valoración:-1menosmas

Unió
Hace 2 meses

Joan, si ens gastem els diners en Cultura i Ciència algun dia (molt llunyà el veig de moment) podrem viure d'alguna cosa que no sigui turisme (ja veus com ens va quan ens falla).

Valoración:2menosmas

Núria 2
Hace 2 meses

Sempre que hi ha una despesa en Cultura, per petita que sigui, surt algun espavilat posant el crit al cel. I es pot saber Joan, què hi té a veure que el premi sigui privat?

Valoración:3menosmas

Joan
Hace 2 meses

I amb açò es gasten els nostres doblers i el seu temps que noltros pagam? En fer vídeos d'agraïment a premis d'àmbit privat? Per cert, el "Sant Jordi a redossa" va ser un fracàs estrepitós i tenen la vergonya i els sants pebrots de dir que va ser un èxit. És increïble!

Valoración:-2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1