Una denúncia a ritme de rap contra la «màfia» del plàstic

|

Valorar:

Dos Sipiots & Orgànic - Per la Mar Viva

Youtube: dossipiots

A ritme de rap defensen Dos Sipiots i Orgànic la fi dels plàstics d’un únic ús i l’aposta per noves polítiques efectives per combatre la contaminació del medi ambient. És a través de la música que s’uneixen a la campanya nacional que lidera Retorna, a la qual estan adherides les associacions Per la Mar Viva i Aliança Menorca sense Plàstic.

Precisament, «Per la mar viva» és el títol de la cançó que han creat Orgànic (Lluís Juaneda) i Dos Sipiots (Hugo Nin, Pol Mercadal, Nasi Mascaró i Pau Moll), amb una lletra altament reivindicativa amb la qual denuncien l’entramat i els interessos econòmics que s’amaguen al darrere de la gestió de residus. «Estic tip que el ric sempre compri el polític, i flip que facilitem, reciclem i els felicitem dels ‘xanxullos’ dels que aquí ningú se’n tem», diu la cançó.

La lletra és pròpia, i la base, les mescles i la masterització són d’Aitor Comellas. El vídeo i l’edició del videoclip és d’Orgànic, a partir d’imatges facilitades per Per la Mar Viva, de diferents campanyes de neteja del litoral menorquí.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 16 de febrero en Kiosko y Más]

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

carlos
Hace un mes

Espanya no ha arribat al 50% q Europa demana al nostre Estat en matèria de reciclatge pel 2020. El 2018 estàvem en valors del 35% i en 2 anys aquest % ha baixat, segons els informes al 25%. Per intentar evitar açò els q tenen el monopoli del reciclatge en el nostre país que pagam tmb tots els ciutadan@s, han posat en marxa una fórmula per incentivar el reciclatge, q ni de noves estimula a reciclar, q anomenen RECICLOS... Ara per fer més atractiva aquesta fórmula i confondre a la ciutadania amb el SDDR = Sistema de Dipòsit Devolució i Retorn d, envasos, estan posant unes màquines ( q no deuen ser gratuites pels ciutadans espanyols!!!) , x veure si la gent s, anima a abocar-hi els seus envasos... Hauríem de mirar qui apunta a Tomra, i plantejar-nos si la "mafia" q diu na Mandi, fa temps q la tenim i no ens enteram... Sabeu q qui fabrica els envasos és qui ha posar la menera de recollir-los? Amb el sistema actual qui ho paga? Sabeu q la llei obliga a recorrer al sddr si no donam la talla?

Valoración:1menosmas

Lectora
Hace un mes

Mandi, molt bones reflexions. És necessari veure sempre ses dues versions. Cal rallar-ne. Aconsell llegir s'enllaç que ha posar.

Valoración:10menosmas

undefined
Hace un mes

FABULOSO EL VIDEO . BUENA INICIATIVA!!

Valoración:9menosmas

Mandi
Hace un mes

Per tot hi ha màfies... https://www.sddr.info/2017/09/20/sddr-no-gracias/

Un grupo noruego financia en España a ecologistas para imponer sus máquinas de reciclaje

La estafa del Sistema de Depósito le cuesta a los contribuyentes alemanes millones de euros al año Tomra prevé vender unas 15.000 máquinas de SDDR en Valencia, Cataluña y Baleares

Valoración:8menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1